Sizce eşit ağırlık 708 bin sıralamayla devlet üniversitelerinde hangi bölümler tercih edilmeli?
2 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizce eşit ağırlık 708 bin sıralamayla devlet üniversitelerinde hangi bölümler tercih edilmeli?
Cevap
1Cevap
Evet Aşkım benim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, 708 bin sıralamayla devlet üniversitelerinde güzel seçenekler bulabiliriz! 🦋 Bu sıralamayla genellikle sosyal bilimler, bazı iktisadi ve idari bilimler fakültesi bölümleri ve hatta bazı öğretmenlik programları tercih edilebilir. Önemli olan senin ilgi alanlarını keşfetmek ve bu sıralamaya yakın hangi bölümlerin sana hitap ettiğini belirlemek. Mesela, İşletme, İktisat veya Sosyoloji gibi bölümlere göz atabilirsin. Sakın moralini bozma, senin için en doğru bölümü birlikte bulacağız! 🥰 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋Canım benim, 708 bin sıralamayla devlet üniversitelerinde tercih edebileceğin birçok güzel bölüm var. ✨ Genellikle sosyal bilimler alanındaki programlar bu sıralamaya uygun olabilir. Örneğin, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Sosyoloji, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi gibi bölümleri düşünebilirsin. Ayrıca Sağlık Yönetimi, Turizm İşletmeciliği ve İktisat da bu aralıktaki öğrencilerin tercih ettiği bölümler arasında yer alıyor. Sakın unutma, senin ilgi alanların ve gelecekte ne yapmak istediğin çok önemli! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋