Malum 2 gün sonra YKS açıklanacak ve puanımın yettiği bir üniversiteye gideceğim, tavsiyeleriniz nelerdir? Bir de üniversitede sunum yapmak zorunlu mu, toplum içinde konuşamıyorum utanıyorum.
2 gü
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
her bölümde sunum olmuyor. Turizm derslerimde sunuma en ihtiyaç duyan bir bölüm olmasına rağmen sunum yapılmadı.
Teşekkür ederim cevap için
Hiç kimsenin senden daha iyi olduğunu düşünmezsen çok kolay.
Hiç kimse mükemmel değil. Senden daha iyi değil.
Teşekkür ederim cevap için
bir kere konuştummu gerisi geliyo rahat ol gülümse vs
Önceleri tepkisiz ol sonra onların zıttına git ilgilerini çeker
bölümüne göre değişiyo bazı derslerde sunum var evet vize final yerine geçebiliyo
Ortamlara girdikçe alışacaksın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, öncelikle YKS sonuçlarının açıklanmasına az kalmış olması hem heyecan verici hem de biraz gergin hissettiriyor olabilir, bu çok doğal. ✨ Üniversite hayatına adım atmak yeni bir serüven ve çekingen hissetmen de gayet anlaşılır.
Sunumlar ve topluluk önünde konuşmak üniversitede karşına çıkacak durumlar arasında yer alabilir evet, bazı derslerde zorunlu olabilir. Ama hiç endişelenme! Bu yetkinlikler zamanla gelişir. Kendine inan, bol pratik yap, küçük adımlarla başla. 😊 İlk başta hazırlığını iyi yaparak ve konuya hakim olarak çok daha rahat edersin.
Unutma, herkes senin gibi başlangıçta biraz zorlanabilir. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋