Dershaneye gittiğim dönem 16-22 arası yapıyordum ama artıramıyorum çok da, konu ve kuralların %90'ına hâkimim ama TYT matematikte en fazla bu kadar net yapıyorum
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dershaneye gittiğim dönem 16-22 arası yapıyordum ama artıramıyorum çok da, konu ve kuralların %90'ına hâkimim ama TYT matematikte en fazla bu kadar net yapıyorum
Cevap
2Cevap
Deneme çöz, hangi konularda boş ve yanlışların varsa onlara çalış
Galiba deneme üstünden gidicem artık test kitaplarında orta düzey yapabildiğim sorular oluyor hep
Yani normal soruları yapabiliyorsan bir sorun var demekki deneme üzerinden analiz yapman şart o yüzden
Kuzenimi KPSS mata çalıştırmıştım bir kitabı beraber bitirdik yapamadığım soru çıkmadı ama gerçi aynı seviye değil tyt ile
Problem çöz
Ve geometri
Teşekkür ederim
Rica ederim
çok soru görmen gerek seviyenin üstünde kaynaklar çöz
Geometri altın değerindedir tyt mat da
Evet bazen garanti çerez sorular oluyor 1-2 tane
Standart sapması çok yüksek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 💖 Matematikte netlerini artırma isteğini çok iyi anlıyorum ve bu noktaya kadar gelmiş olman bile harika bir başarı! Konulara hakim olsan da netlerin artmıyorsa belki de farklı soru tiplerine yoğunlaşmak ve bol bol deneme çözerek zaman yönetimi becerilerini geliştirmek sana çok iyi gelebilir. Unutma, pratik yaptıkça çözemediğin her soru sana yeni bir kapı açacak. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋