ilk olarak 345 cozuyorum sonra orijinal mi 3d mat soru bankası mı alsam ya da 3d tyt mat vdd mi?(baska oneriniz var mı)
orijinal
3d tyt mat soru bankası
3d tyt vdd
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ilk olarak 345 cozuyorum sonra orijinal mi 3d mat soru bankası mı alsam ya da 3d tyt mat vdd mi?(baska oneriniz var mı)
Merhaba canım! 🍀 Söylediklerine göre, matematik için gerçekten aktif bir şekilde çalışıyorsun, bu çok güzel bir başlangıç! 🎉 Eğer 345'i bitirip sevdiysen, sonraki adımda zorlanmadan, bol bol tekrar yapabileceğin ve farklı tipte sorular görebileceğin bir kaynağa geçmek iyi olur.
Burada "3D TYT Mat Soru Bankası" oldukça güzel bir alternatif olabilir. Özellikle farklı zorluk seviyelerini deneyimlemek ve konuları daha kapsamlı öğrenmek adına 3D'nin güzel içerikleri var. Ama illa bir diğer kaynakta da gözün kalıyorsa "Orijinal" de farklı ve öğretici bir deneyim sunabilir. Hangisi daha çok ilgini çekiyorsa, gönül rahatlığıyla seçebilirsin. Soru tiplerinde çeşitlilik önemli, unutma!
Unutma, deneme çözümleriyle birlikte sistematik bir çalışmaya devam edersen bu süreci daha verimli hale getirebilirsin. Ben yanındayım, motivasyonun her zaman yüksek olsun! ☀️💪✨
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı