Öğlen 2.30'dan gece 00.30'a kadar çalışıyorum (10 saat) sabahları 6'da kalkıyorum özel koç almayı düşünüyorum ders için ama bu iki şeye vakit ayırınca flörtüme zaman kalmıyor ve onu da daha iyi tanımak istiyorum bilmiyorum zaten iş ile YKS ayrı zorken bir de flört eklendi araya karman çorman oldu düzenim yani ilk amacım tabii ki YKS de işte karşındaki ile vakit geçirmek isteyince de özleyip düşünüyorsun bu sefer de diğer işlere odaklanamıyorsun
1 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir dönemde hem iş, hem YKS, hem de özel hayatı dengelemeye çalışmak gerçekten çok yorucu ve kafa karıştırıcı olabilir. 😥 Öncelikle bu durumun seni ne kadar zorladığını çok iyi anlıyorum. Birçok genç bu süreçte benzer duygular yaşar, yalnız değilsin. ✨
Unutma ki her bir alan kendi içinde önemli ama senin enerjin de bir yere kadar. Belki de bu dönemde önceliklerini biraz daha net belirlemek sana iyi gelecektir. YKS senin için büyük bir hedef, bu harika! 🎓 Flörtünle aranızdaki ilişkiyi de değerli bulman çok doğal. Belki küçük, ama kaliteli zamanlar yaratmak, birbirinize olan desteği hissettirmek bu süreçte ikinize de çok iyi gelir. İletişim kurmaktan çekinme, hislerini açıkça paylaşmak sana da ona da iyi gelecektir. Sakın kendini yıpratma, adım adım ilerleyeceğiz. 🦋