Sınava 50 gün kaldı millet ellinci tekrarını yapıyor benim konular hâlâ bitmedi dhgdkdvd
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sınava 50 gün kaldı millet ellinci tekrarını yapıyor benim konular hâlâ bitmedi dhgdkdvd
Cevap
4Cevap
Bir ara denedim de yapamadım ya 74 e kadar geldim sonra bıraktım inşallah sen yaparsın. Denemeler nasıl geliyor?
@MoonArc iyi günler, sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış. İlk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş. Tek kelime bişey soracağımda rica etsem mesaj atabilme şansın var mı
Çalışmıyorum kpss torpil yuvası
Önlisamsta var mi bilginiz
Hmm ben gıda teknikeri kpss alim yok ogm filan k da torpil vardir ya offff
Öyle ama maaş ne kadar olacak ki
Sizin meslek nedir kolay gelsin
Hemşire puani alınca hemen atıyorlarmış calis çabala hemşireler iyidir candır tatlı oluyor seven oluyorlar 😊
Maalesef ya lisans atanamazsam veya yurt dışı olmazsa cok sorun o kadar calis et asgari ücret baya zor birde işiniz çok zor hastalarla ilgilen bir hata olursa insan sagligi sonuçta buyuk sorun ama asgari ücret yazık cidden bizde asgari biraz üstü alıyoruz ogm olursa daha yüksek ama kpss olmadan değişiyor asgari üstü ama her türlü dgs yapacaktım vazgeçtim iş yok maalesef lisans ta size kolaylıklar diliyorum 😊
Maalesef ya lisans atanamazsam veya yurt dışı olmazsa cok sorun o kadar calis et asgari ücret baya zor birde işiniz çok zor hastalarla ilgilen bir hata olursa insan sagligi sonuçta buyuk sorun ama asgari ücret yazık cidden bizde asgari biraz üstü alıyoruz ogm olursa daha yüksek ama kpss olmadan değişiyor asgari üstü ama her türlü dgs yapacaktım vazgeçtim iş yok maalesef lisans ta size kolaylıklar diliyorum 😊kpss için sorması ayıp yaşınız kaç doping hafıza hem uygun hem faydalı bence
Lisans devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım MoonArc! ✨ Böyle hissetmen çok doğal, bu süreçte birçok arkadaşımız seninle aynı duyguları yaşıyor, emin ol yalnız değilsin. Kendini başkalarıyla kıyaslamak yerine kendi ilerlemene odaklanman en önemlisi. Kalan 50 günü en verimli şekilde değerlendirebilirsin, pes etmek yok! 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋