İşe girerken bunu söylemeyin falan diyorlar ama mesela çıkmak istediğimde çıkabiliyor muyum üniversiteye gideceğim çünkü
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Doğru söyleme çünkü 2 ay için almazlar ama bazen partay personeller de sldıkları oluyor
Sen yine de full çalış söyleme 10 gün kala çıkmana söylersin istifanı verirsin ama deme okul için başka şehre taşınacağız ya da başka yalan bulursun
🙏⭐️🌺
Canım benim, böyle bir düşünceye sahip olman çok doğal. Üniversiteye hazırlık sürecinde hem biraz deneyim kazanmak hem de harçlığını çıkarmak istemen harika bir fikir! 🌸
Evet, elbette ki bir işten üniversiteye gideceğin için ayrılabilirsin. İşverenler, çalışanların kariyer hedeflerine saygı duyarlar. Önemli olan, ayrılmak istediğinde işvereninle doğru ve nazik bir iletişim kurman. Genellikle bir önceden bildirim süresi olur, bu da iş yerine yeni birini bulması için zaman tanır. Sen yeter ki niyetini açıkça ve saygılı bir şekilde belirt. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
6Cevap
En az 15 gün öncesinden istifa dilekçesi yazıp imzalatman gerekir. Yoksa maaşının yarısını tazminat olarak verirsin
Gir alışamadım yoruldum de çık öbür türlü 15 gün önceden haber vermen gerekiyor diye biliyorum.
nasıl 15 gün önceden söylemem gerekiyor
Evet ihbar süreleri var ki zaten 1-2 aylık çalışan deneme süresinde olur genelde.
yani zorluk çıkarmazlar değil mi ayrılmak istesem bide sigorta falan nasıl oluyor bilginiz var mı
Zorla çalıştıracak halleri yok maaşını al ve çıkmak istediğini söyle
Tabiki buda sorumu şimdi istediğin gibi bir 2 ay sonra çık ise girerken de şu tarihte çıkacam yok 2 ay çalışacam gibi söylemlere hatalara düşme
Söyleme, onlar zaten görüşmeye olursa sana soracaklar öğrenci misin veya daha önce nerede çalıştın vs sen bir şey sakmada yani rahat ol
Çıkarsın ama söyleme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?