Eğitim & Kariyer Yazın 3 ay tatilde hem çalışıp hem YKS'ye nasıl hazırlanabilirim? Çağlrr33 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Görüşlerinizi bekliyorum Güncellemeler+1 yıl Bu arada 11. sınıf ım Yazın 3 ay tatilde hem çalışıp hem YKS'ye nasıl hazırlanabilirim? Cevapla Tatil Soruları YKS Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Yapmak istersen yaparsın kardeşim ama baya yıpranırsın. Ne iş yapacaksın? 0 2 Yorumla Çağlrr33 +1 yıl Garsonluk falan Yorumla DamirAdalı +1 yıl çok yorulacaksın garsonluk hem fiziksel hem mental olarak yorucu bir iş. e onun üstüne ders çalışacaksın baya yorulacaksın Yorumla
çaydanlıkaltlığı Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl Yapamazsın ya çalışacaksın ya yksye hazırlanacaksın 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı. İmkanı yok birisini seçeceksin 0 0 Yorumla
ArtiOtuzbesKadinlar Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 84% +1 yıl Çok zor bence ikisinden birine odaklan. 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 503 cevap paylaştı. Çok zor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yapmak istersen yaparsın kardeşim ama baya yıpranırsın. Ne iş yapacaksın?
Garsonluk falan
çok yorulacaksın garsonluk hem fiziksel hem mental olarak yorucu bir iş. e onun üstüne ders çalışacaksın baya yorulacaksın
Yapamazsın ya çalışacaksın ya yksye hazırlanacaksın
Program yapabilirsin ona göre bende hem seneye giricem
İmkanı yok birisini seçeceksin
Çok zor bence ikisinden birine odaklan.
Vaktin çok.
Günde 3 saat ders çalış yeter.
Çok zor
Yarı günlük iş bul sonra evinde çalış
Sabır
Sence
İşin zor