Ekim ayına kadar KPSS çalışacağım, sonra YKS 2027'ye çalışmaya başlayacağım ama 7 ay kalmış olacak, eşit ağırlıkçıym ilk 50 bin yapmam lazım yapabilir miyim 7 ayda
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ekim ayına kadar KPSS çalışacağım, sonra YKS 2027'ye çalışmaya başlayacağım ama 7 ay kalmış olacak, eşit ağırlıkçıym ilk 50 bin yapmam lazım yapabilir miyim 7 ayda
Cevap
4Cevap
Bende kpss çalışıyorum, çalışabileceğim bir arkadaş fena olmazı
Sanmıyorum
niye be
Yetiştirirsin ne mezunusun?
18im lise
Halledersin güzelce kpss odaklan sen
Bırak kpssyi direkt yks hazırlan
ya kpssden yüksek puan alırsam torpille direkt memur olabilirim 18yasımdaa üni okumadan
Torpil nasıl yaptircan?
dayımlar hakim müdür icra katibi vs vs cok var torpil
Kul hakkı yemeye devam edin siz
herkes yiyo napalm onlar yedigi için biz hakkımızla kazanamıyorz tek care bunu bırakıyolar
Benim abim KPSS'de Türkiye 4. su oldu hakimliğe atamadılar hak yediler emek hırsızları hepinizin Allah belasını versin
bak işte kullanmazsak bizde öyle olacaz başka çare bırakmıyor bu ülke
Torpilin varsa 50 puana da atanirsin rahat ol bizim gibi garibansan tandigin yoksa 100 puan al gene atanmazsın koskoca adam inşaatta sürünüyor şu an
şu an ülkenin durumunu özet gectin, buna sebep olan başımızdakiler utansın ne diyeyim
tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu karar verme sürecinde hem KPSS hem de YKS'yi düşünmen ne kadar azimli olduğunu gösteriyor. 😊 7 ay gibi bir sürede eşit ağırlıkta ilk 50 bine girmek kesinlikle imkansız değil, yeter ki doğru bir planlama ve disiplinle çalış. Geçmiş tecrübelerin ve bu azminle harika işler başarabilirsin, hiç şüphen olmasın. Unutma, önemli olan kalan süreyi en verimli şekilde değerlendirmek ve kendine inanmak.🦋