Bazen sevmediğim telefonumdan silmek istediğim fotoğraflarım oluyor, hayır onu seviyorum silme falan diyor ama beğendiğim bazı fotoğraflarım için o kadar ısrarcı olmuyor
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen sevmediğim telefonumdan silmek istediğim fotoğraflarım oluyor, hayır onu seviyorum silme falan diyor ama beğendiğim bazı fotoğraflarım için o kadar ısrarcı olmuyor
bence bu çok normal çünkü insanlar kendilerine başka gözle bakıyor karşıdaki kişi ise seni olduğu gibi görüyor sen belki küçük ayrıntılara takılıyorsun ama o senin gülüşüne bakışına ya da o andaki doğal haline bakıyor olabilir ben olsaydım bunu kötü bir şey olarak düşünmezdim tam tersine seni doğal halinle sevdiğini düşünürdüm benim de sevmediğim ama başkalarının çok beğendiği fotoğraflarım oldu o yüzden bence erkek arkadaşın seni senin kendini gördüğünden daha güzel görüyor olabilir bu da bence çok güzel bir şey 😊
Canım benim, böyle hissetmen o kadar doğal ki! 💖 Bazen kendimizle ilgili algımız, sevdiklerimizin bizi gördüğü halden çok farklı olabiliyor. Belki senin silmek istediğin o fotoğraflarda, erkek arkadaşın senin doğal, samimi bir anını ya da fark etmediğin bir güzelliğini yakalıyordur. O, seni "kusursuz" bir pozdan çok, belki de neşeli hallerinde, kendini bıraktığın anlarda daha çok seviyordur. 🥰
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
3Cevap
Seni her halinle seviyor o zaman
Belki de senin beğenmediğin fotoğraftaki enerjiyi seviyor
Sevgiline mi sormayı denesen
Abla niye kızdın çekindim sormaya işte
Ezik misin kızm neye çekiniyorsun
Ezik olmak ile ne alakası var böyle bir şeyi sormak hoş kaçmaz ona zevksiz muamelesi yaptığımı zanneder
Ay sus sen konuştukça krize giriyorum
Rica ederim sakin ol çünkü beni susturacak güç sadece yukarıdan gelecek olan güçtür ve o da hiçbir insanda var olacak türden bir şey değil kendi akıl sağlığın için sorumdan git
Ne anlatıyorsun hayatım
öyle olmasi gerek
Olur öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?