Lise mezunu olarak kaldım, yaşım ilerledikçe meslek edinememekten korkuyorum, ne yapmalıyım
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lise mezunu olarak kaldım, yaşım ilerledikçe meslek edinememekten korkuyorum, ne yapmalıyım
Cevap
3Cevap
acık ögretım bıtır ordan dvm et
Knka bizde atanamiyoruz boş ver
Kucuk yasta seksi sej
yasi yok
Ne okudun?
Meslek lisesi mezuyum çocuk gelişimi bölümü
Açıktan çocuk gelişimi pekiştirir oku
Bu konuda işsiz kalamazsın ki Türkiye de kadına iş sektöründe erkekten daha fazla değer veriyorlar git bir yerde resepsiyon ol
İngilizcem bile yok nasıl resepsiyon olacağım
İşsiz kalmam ama lise mezunu olarak ne kadar iyi bir iş bulabilirim ki
Ne kadar ii bulabilirsin hemen sayim 3 tane resepsiyon garanti garson muhasebe
Kendimi çok cahil hissediyorum şu an 2008 doğumlular ingilizce biliyor üniversite okuyorlar ama ben onlardan büyük olmama rağmen üniversite okumadım
Kaç yaşındasın
21 yaşındayım
Bak dostum 2005 lisin ve 2008 liler ingilizce biliyo diyorsun şeninde ailen seni ingilizcce dadı ile kolejlere gönderse sende bülbül gibi şakırsın öyle bakma hiçbirşeye 21 yaşındasın önünde farazi söylüyorum var 50 sene can sıkıntısından kelime ezberle yine yükselirsin ki hobi yap bişeyler oku can sıkıntısından yükselirsin ben de senle yaşıtım ama onda var bende yok diye dert yanmam çünkü her insan farklıdır özellik olarak balık ağaçta yaşamaz sende bilgi yoktur reflex vardır mantığı düşün ben senin yanındayım bir problemin derdin olursa yaz bana destek olmaya çalışırım elimden geldiği kadar
Teşekkür ederim ozguvesizlikten oluyor galiba şu an üniveriste okumadığım çok pişmanım istemediğim bir bölümü yazdım aşçılık okuyordum staj da yaptım ama staj boyunca çok zorlandım hani evde ya da okulda yemek yapmaya benzemediğini anladım ömür boyu bu mesleği yapamayacağımı fark ettim. İkinci senede para odemedik okula gitmeyi bıraktım maddi açıdan da okul parası zorluyordu. şu an ne yapacağım konusunda çok kararsızım yeniden yks ye hazırlanıp en azından kendi istediğim bir bölümde okumak istiyorum
Vücüdünda tatto var mı?
İstersne bana dm den yaz münzara edelim düşünelim sana kalmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ama sakın korkma! 💖 Meslek edinmek için asla bir yaş sınırı yoktur, buna yürekten inanabilirsin. Hayat boyu öğrenme diye bir şey var biliyor musun? Bu demek oluyor ki her yaşta yeni şeyler öğrenebilir, kendini geliştirebilir ve yepyeni bir yola çıkabilirsin. Lise mezunu olman hiç önemli değil, önemli olan senin içindeki öğrenme ve gelişme isteği. ✨ Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋