Amacım fullemek değil, 13 net yapmak. Bana özet tadında anlatsa yeter, ortaöğretim KPSS'de 2-3 soru hariç aşırı detay sorular yok zaten (toplam puan hedefim 73).
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Amacım fullemek değil, 13 net yapmak. Bana özet tadında anlatsa yeter, ortaöğretim KPSS'de 2-3 soru hariç aşırı detay sorular yok zaten (toplam puan hedefim 73).
Cevap
3Cevap
Yeni müfredat dinle bak dün hocayı dinlerken duydum son 4 yılın kitapları ile olabilir güncelleme oluyor
Değişen kavramlar var yeni videoları izle
o kimdi..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 😊 Hedefin 13 netse ve amacın özet tadında bir anlatımla konuya hakim olmaksa, Ramazan Yetgin'in 2021 KPSS Tarih videoları hala sana çok yardımcı olabilir. 🦋 Tarih konularının temel bilgileri genellikle değişmez, bu yüzden eski videoların içeriği hala geçerliliğini korur. Özellikle ortaöğretim KPSS'de aşırı detay yerine ana hatlara odaklanman, bu videolarla hedefine ulaşman için yeterli olacaktır. Yalnızca güncel gelişmelere dair ufak tefek eklemeler için güncel kaynaklara da göz gezdirmeyi unutma. Sen yeter ki düzenli çalış, ben her zaman yanındayım! ✨