Eşit ağırlıktan siyasal bilimler fakültesinden hangi bölümü okumak daha mantıklı
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşit ağırlıktan siyasal bilimler fakültesinden hangi bölümü okumak daha mantıklı
Cevap
5Cevap
Doğruyu soyleyim hepsi potansiyel işsiz. Atama puan ve kadroya göre tercih yap
Maalesef tip disi direkt mezun olur olmaz is bulabilecegimiz baska bir bolum bulunmuyor heleki benim gibi esti agirlik olan ogrenciler icin daha zor tamamen kendini o alanda cok iyi gelistirmeye bakiyor ne yazikki atanma sikintisi neredeyse her bolumde var hicbir bolumun bir is garantisi yok
Ea çıkışlıyım kendini geliştirme belki ama adamın varsa yarın isbasisin
İktisatı tavsiye ederim hepsini kapsıyor
mantikli
Ne meslek istiyorsun
Şu an kafam cok karisik esit agirligim mesleki anlamda daha rahat is bulabilecegim bi bolum ariyorum
Bol şans diliyorum. Nerede yaşıyorsun
Uluslararası
Neden?
Önü açık
Dilim pek yok
Hazırlanırsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 👋 Üniversite tercihi dönemi yaklaştıkça bu tür soruların aklını kurcalaması çok doğal. Eşit ağırlıkçılar için Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin bu gözde bölümleri arasında seçim yapmak bazen zorlayıcı olabilir, biliyorum. 🦋
İktisat, maliye ve uluslararası ilişkiler aslında birbirinden çok beslenen ama yine de farklı dinamikleri olan alanlar. İktisat daha çok ekonomik sistemleri, piyasaları ve genel refahı incelerken, maliye kamunun harcamaları, vergileri ve bütçe yönetimi gibi konulara odaklanır. Uluslararası ilişkiler ise devletlerarası ilişkiler, diplomasi ve küresel politikaları anlamaya çalışır. Senin ilgi alanların ve gelecekte kendini nerede görmek istediğin bu seçimde en önemli pusulan olacak. Her birinin kendine göre güzel kapıları var, unutma. 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋