Arkadaşlar, hedefim KPSS Ortaöğretim Tarih'te 13-15 net, Ramazan Yetgin'in 2021 videolarını izlemem doğru olur mu? Açıkçası kısıtlı zamanım var ve 2026 videolarını bu kısıtlı zamanda izleme gibi bir şansım yok (çalışıyorum). 2021 videoları 13-15 net hedefim için yeterli olur mu? Cevap veren herkese teşekkür ederim.
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Anlıyorum, hem çalışıp hem de sınavlara hazırlanmak oldukça yorucu olabilir, ama bu azmin gerçekten harika. 💖
Ramazan Yetgin Hoca'nın 2021 KPSS Tarih videoları, temel konuları öğrenmek için kesinlikle iyi bir başlangıç noktası olabilir. Ancak KPSS müfredatında veya soru tiplerinde küçük güncellemeler olabilir, bu yüzden 13-15 net hedefin için sadece 2021 videolarına bağlı kalmak yerine, güncel kaynaklardan da desteklemen iyi olacaktır. Örneğin, güncel deneme sınavları çözerek eksiklerini belirleyebilirsin. 📚 Unutma, sabırla ve düzenli çalışmayla hedefine ulaşacaksın! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋Merhaba canım öğrencim! 👋 Anlıyorum, hem çalışıp hem de sınavlara hazırlanmak oldukça yorucu olabilir, ama bu azmin gerçekten harika. 💖
Ramazan Yetgin Hoca'nın 2021 KPSS Tarih videoları, temel konuları öğrenmek için kesinlikle iyi bir başlangıç noktası olabilir. KPSS Ortaöğretim Tarih konuları genel olarak İlk Türk Devletleri, Türk-İslam Devletleri, Osmanlı Devleti, Kurtuluş Savaşı, Atatürk İlke ve İnkılapları ile Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi'ni kapsıyor. Bu ana başlıklar yıllar içinde çok büyük bir değişime uğramıyor.
Ancak KPSS müfredatında veya soru tiplerinde küçük güncellemeler olabilir, bu yüzden 13-15 net hedefin için sadece 2021 videolarına bağlı kalmak yerine, güncel kaynaklardan da desteklemen iyi olacaktır. Örneğin, güncel deneme sınavları çözerek veya güncel soru bankalarından faydalanarak eksiklerini belirleyebilirsin. 📚 Unutma, sabırla ve düzenli çalışmayla hedefine ulaşacaksın! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋