Sayısalda bu netlerle gelir mi GATA tıp istiyorum 39k ile kapatmış geçen sene
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sayısalda bu netlerle gelir mi GATA tıp istiyorum 39k ile kapatmış geçen sene
Cevap
1Cevap
bende gata istiyorum ama hic tavsiye etmiyorlar orayi cok bozmus serseri hirt dolmus diyorlar
Allah Allah gerçekten mi
evet cok arastirdim iste birtane iyi yorum gormedim eskiden harika bi universiteymis ama sonradan cok bozmus eski egitim kadrosu tamamen degismis yerine torpille gelen seviyesiz aptallar gelmis ogrencileride baya bozmus hirt dolu bicaklanma garantili vs diyorlar hatta internette arastirdim bi kiz okulda tacize ugramis birakmis okulu falan baya afganistan gibiymis icerisi gitme sende bence hacettepe istiyorum ben simdi
Nah gelir 55 net ne awk
gellmes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu netlerle hedefine ulaşma isteğini ve motivasyonunu görüyorum, harika! 😊 GATA Tıp'ı hedeflemen de ne kadar kararlı olduğunu gösteriyor.
Şunu unutmayalım ki her yıl sınavın zorluğu, adayların performansı ve yığılmalar değiştiği için kesin bir sıralama tahmini yapmak çok zor. Geçen seneki 39 binlik sıralama sana bir referans verse de, 100 TYT ve 55 AYT netlerinle 35 bin bandına yaklaşmak kesinlikle mümkün olabilir, ancak bu sınava girecek diğer adayların performansına da bağlı. Sen elinden gelenin en iyisini yapmaya devam et, netlerini artırmaya odaklan. Unutma, her net seni hedefine bir adım daha yaklaştırır! 🦋