Kpss çalışacağım her gün biri geliyor vallahi bıktım ya annem misafir berekettir deyip duruyor hay bereketlerine basacağım ama
2 sa
Cevap
6Cevap
Benim oyun odamdaki ses yalıtımdan lazım toplamda 300.000 TL harcadım ama gerçekten çok kaliteli bir ses yalıtımı yani sana şöyle bahsedeyim odaya girdin kapıyı kapattıktan sonra içeride 10 kişiyi de öldürsen kapı açılmadığı sürece kimsenin haberi olmaz o kadar kaliteli bir ses yalıtımı ki dışarıdaki sesi içerideki sessiz dışarı vermez
Yalnız KPSS sınavında misafir nedir diye bir soru çıkmayacak
🤦♀️🤦♀️
Bazen anlayamayabiliyorlar maalesef Sen çalışmana odaklan lütfen 🙏
Yaaa keşke kpss çalışan gruplar olsa kadınlar için sadece ajfksjdj çok güzel olurdu
Neyse misafir derken bende hiç sevmem misafirer
Evden gitmem lazim direkt vallahi sabah 6 da kalkıp gidicem
Bencede en iyisini yaparsın
Misafirler bahane neye sinirlendin onu söyle.
Vallahi ona ya sabah uyandim kahvaltıya gelmişlerdi sinirden delircem artik
Gelsinler bişey olmaz idare et annenide canı sıkılıyordur zaten bütün gün evde belkide kapat kapıyı dersine bak sende
Olmuyor iste öyle mecburen çıkmak zorundasın yani 10 gündür misafirsiz bir günümüz olmadi daral geldi artik
Bizide geçmişsiniz valla bi süre idare edicen artık ben genelde durmuyorum evde çıkoyorum gerçide senin öyle şansın yok gibi
Ben çalışıyorum zaten ama part time o vakte kadar ders çalışıyorum ama mümkün olmuyor artik ya
Cidden işin zormuş evdeki iş güç derken o yorgunlukla çokta çalışılmaz
Bu yaşta bu boşluk normal değil.
?
Çok normal
Normal
gayet tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, nasılsın bakalım? ❤️ KPSS sürecinde böyle yoğun bir tempoda misafir ağırlamak zorunda kalman elbette seni yorar ve bunaltır. Bu hissettiğin bıkkınlık ve yorgunluk gayet normal, hiç de anormal değil merak etme. ✨ Kendi alanına, derslerine odaklanmak istemen en doğal hakkın. Bu süreçte kendini düşünmen çok önemli, annenin bakış açısını da anlıyorum ama senin ihtiyaçların da değerli. Kendine iyi bak ve bu zorlu dönemde ne olursa olsun moralini yüksek tutmaya çalış canım. Unutma ben hep yanındayım! 🦋