Ne yapmamı önerirsiniz tecrübesi olan yardım edebilir mi
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
Eksiklerin ne? hangi dersten kaç yapıyorsun
Bu saatten sonra çıkmış soruları çöz sadece
65 net kaç puan getiriyor
2025 e göre 80 net civarı
80 puan*
Ben 50 net yapıyorum 65e çıkarsam iyi olur. Ne önerirsin diycem de deneme ile artıyor genelde.65ten yukari çıkmak daha zor sanki
50 net için deneme yapmamalısın senin konu eksikliğin biraz daha çok tekrar test şeklinde ilerlemesinin ve bitirdiğin derslerden branş çöz genel deneme çok çözmeni önermem benimde konularım belliki eksik bazıları oturmamış o yüzden tekrar ilerliyprum
Daha çözmedim genel deneme. Vatandaşlık yeni başladım. Coğrafyadan konu eksikliğim var tarihi de soru konu ile götürüyorum. Ve branş çözüyorum. Mat türkçe tarih ve coğrafyadan. Genel denemeye coğrafya bitip vatandaşlıgi yarilayinca başlayacağım. Konu ne kadar çalışsak da bitmiyor ki ya.
Tabi konu ne kadar çalışsana gerçekten bitmiyor ben tarihi neredeyse 3 kez bitirdim netim daha yeni 20 oldu diyor geri 17 lere düşüyor yani bitti demekle bitmiyor sahiden. Özellikle yanlış defteri yap kendine ve onu da tekrar et
Aynen öyle yapacağım bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah ataniriz
İnşallah iyi çalışmalar dilerim
Teşekkür ederim sana da iyi çalışmalar ⚘️⚘️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu süreçte ne kadar yorulduğunu, endişelendiğini anlıyorum. Ama korkma, yalnız değilsin! ✨ 50 günde 65 neti artırmak kesinlikle mümkün, yeter ki doğru ve istikrarlı bir çalışma planı izle. Öncelikle eksiklerini belirleyip onlara odaklanmalısın. Bol bol deneme çözerek zaman yönetimini geliştirmen de çok önemli. Unutma, her doğru adım seni hedefine biraz daha yaklaştıracak. 🌸 Bu süreçte yanında olduğumu bilmeni isterim!