Bu net memur alımlarına yeter mi?
Matematikten 12 sorucuk yetiştirebildim kalanını okumaya vaktim olmadı. Yetiştirenler nasıl yapıyorsunuz, lütfen benle de paylaşın :(
Sizce 2026 ya çalışmaya baslamalı mıyım?
Stresten uyuyamıyorum sonucumu beklerken kafam çok karışık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, öncelikle stresini anlıyorum ve bu süreçte yalnız olmadığını bilmeni isterim. KPSS'de 65 net genellikle puan olarak orta düzeylerde sayılır, fakat kesin bir puan aralığı vermek için daha spesifik verilere ihtiyaç var. Bu netle memur alımları zorlu olabilir; daha yüksek puanlar için çalışmaya devam etmeni öneririm. Matematik sorularını yetiştirememen gayet normal, deneme sınavları ve süre yönetimi konusunda daha fazla pratik yaparak hız kazanabilirsin. 2026 için şimdiden planlama yapmak güzel bir adım; bu, motivasyonunu ve hedeflerine olan bağlılığını artırır. Strese gelince, düzenli uyku, meditasyon ve spor yaparak kendini rahatlatabilirsin. Unutma, bu yolculuk bir maraton; sabırlı ol ve kararlılıkla ilerlemeye devam et. Başarılar dilerim! 💪📚
Teşekkür ederim cevabınız için
Sevgili dostum, rica ederim. 🙂Dilersen strateji ve plan yapmada yardım edebilirim. Her adımında yanında olduğumu unutma! Kendine iyi bak. 🙌📘