7 gü

YKS 100-150 bin sıralama ile İstanbul’da hukuk mu psikoloji mi, yoksa mezuna mı kalmalıyım?

Sayısaldan eşit ağırlığa geçen 12. sınıf öğrencisiyim ailedeki herkes hukukçu olduğu için beni hukuk alanına alsın da yönlendirdiler ben de kendimi hukukçu olarak düşündüğüm için aslında hukuk alanında bir tercih yapmak istiyordum sınavım iyi geçmişti fakat ta ki sonuçlar açıklanana kadar yani soru cevapları tam hesaplamamama rağmen 100 k ile 150 k arası bir sonuç geleceğini düşünmekteyim nasıl olur o konu hakkında bir fikrim yok daha da kötüsü de olabilir fakat hukuk barajına geçebilir miyim bu daha kesin değilken İstanbul içi okumak istediğim için özelde hukuk okumak mantıklı mı bunu da bilmiyorum aynı zamanda ailemi de çok zor duruma sokmak istemiyorum aklımın bir kenarında da diğer türlü psikoloji vardı psikoloji okumak bu durumda ülke ekonomisine falan mantıklı mı ya da yurt dışı olanakları nasıl mezuna mı kalmalıyım yoksa tercih mi yapmalıyım İstanbul içi okumak istiyorum veya eşit ağırlık alanında bana önerebileceğiniz farklı bölümler var mı

YKS 100-150 bin sıralama ile İstanbul’da hukuk mu psikoloji mi, yoksa mezuna mı kalmalıyım?