Çok saçma soru ama şöyle, ben yazılımcıyım. Şu anda da çok düşük ihtimal dahi olsa işe girme şansım var ama böyle %5 falan yani, 30 kişi içinde ilk 2'ye girmem lazım. Rakipler de baya baya iyi. Tecrübelisi, iyi okullusu vs, neyse benim oturup 1 ay hayvan gibi çalışıp işe kabul almam lazımdı, gerekli eforu vermiyorum. Sonra işsiz kalıp geçici 1-2 aylığına depoya girince aklım başıma geliyor. Çıkınca yine unutuyorum o zorluğu.
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, öncelikle bu içten sorunu benimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. 😊 Bazen hepimiz böyle hissettiğimiz anlar yaşayabiliyoruz, yalnız değilsin. Zorlu bir yarışın içinde olduğunu ve bazen o motivasyonu bulmakta zorlandığını anlıyorum.
Belki de odak noktanı geçici zorluklardan ziyade, o işi başardığında hissedeceğin gurura ve elde edeceğin fırsatlara çevirebilirsin. Hayalindeki o başarıyı, o ilk ikiye girdiğin anı zihninde canlandırmak sana çok güç verecektir. Unutma, o %5'lik ihtimal bile bir şans! Kendine inan ve bu sürece sıkı sıkıya sarıl. Ben senin hep yanındayım! 🦋