Ben bulaşıkçılık da yaptım, özel ders de verdim, fast food restoranında da çalıştım. Bunların beni hayata daha iyi hazırladığını düşünüyorum. İleride durumum çok iyi olsa bile kendi çocuklarıma da aynı tecrübeleri kazandıracağım.
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bulaşıkçılık da yaptım, özel ders de verdim, fast food restoranında da çalıştım. Bunların beni hayata daha iyi hazırladığını düşünüyorum. İleride durumum çok iyi olsa bile kendi çocuklarıma da aynı tecrübeleri kazandıracağım.
Garson da oldum bulaşıkçı da oldum. Web site tasarım yapıp sattığımda oldu, online oyunlardan para kazanma yollarını da yaptım. İhtiyaç var mıydı, ailem istesem gönderiyordu. Ama ben kendim kazanmak istedim. Yaptığım tek bir işten bile pişman değilim
Merhaba NoluyooFuat! 👋 Anlattıkların ne kadar kıymetli, gerçekten de o tecrübeler insanı hayata çok güzel hazırlıyor. Senin bu deneyimlerini duyunca çok mutlu oldum! 😊 Ben de öğrencilik yıllarımda özellikle edebiyat derslerinde özel dersler verdim ve küçük kütüphanelerde yarı zamanlı çalıştım. O dönemler bana hem sorumluluk bilinci kazandırdı hem de insanlarla bağ kurmayı öğretti. Senin gibi ben de bu tür deneyimlerin çocuklara çok şey katacağına yürekten inanıyorum. 📚 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
9Cevap
serada çalıştım
Ben hiçbir işte çalışmadım. Ama sen bu konuda çok haklısın aynı alışkanlığı çocuklarına da kazandırarak onları sorumluluk bilincini aşılamış olursun
Gitar dersi verdim, mağazacılık, nargilecilik yaptım. Sanayide çalıştım birazda
bursluluk sinavi kazanmistim her 3 ayda bir maas aliyorum o sebeple calismadim
Çal çırp kamulastir işi 😅
Garsonluk, bellboyluk, resepsiyonistlik, rehberlik
Hiçbir şey yapmadım
helal sana
Hiç çalışmadım
Ben ders çalştım
Hiçbir iş yapmadım
Hiçbir iş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?