Staj yapmak üzere bir firma ile anlaştım ama firma merdiven altı bir yer çıktı 4. sınıf oluyorum ve stajlarımı tamamlamamış olacağım, senem mi uzayacak, şimdi başka staj yeri de bulamıyorum her yer dolmuş
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Staj yapmak üzere bir firma ile anlaştım ama firma merdiven altı bir yer çıktı 4. sınıf oluyorum ve stajlarımı tamamlamamış olacağım, senem mi uzayacak, şimdi başka staj yeri de bulamıyorum her yer dolmuş
Cevap
3Cevap
Sıkıntı degildir o kadar
Olmaz dimi sıkıntı seneye bi yer bulursam mezun olabilirim
Olursun endişe etme
Teşekkürlerr
Okul ile görüştün mü?
Evet görüştüm yeni staj yeri bulursam devam edebilecegimi soyledi ama bulamıyorum yaz dönemi icin her yer dolmuş
İnşallah bulursun yaa kötü olmuş
Okul bulsun.
Maalesef okul staj yeri bulmuyor ve yaşadığım yerde degil okulum referans olma imkanları yok
4. Sınıfa gecicem o yüzden güz dönemi yapmam pek mümkün gözükmüyor kimya mühendisliği
Gelecek yıl sonu yaptığımda senem uzamaz mi ya diplomayı alamicak miyim
iyi atıyorsun
Neden atim staj adı altında bana amelelik yaptırdılar muhendisimiz var dediler yok çıktı
öyle ast gele yerlerde staj olmaz kaldı ki gideceğin staj yerlerini önceden bildirmek zorundasın denetime geliyoruz
Önceden bildirdim bana mühendislerinin olduğunu söylemişlerdi okula o şekilde ilettim ama yokmuş denetime de okulumdan kimse gelmiyor çünkü okuduğum şehir ile staj yapacağım şehir ayni değil
Neyse uğraşamayacam
Alanın ne
Kimya mühendisliği
Otelcilik alanındayım. Maalesef faydam olamayacak
Bölüm nedir
Kimya mühendisliği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Seni dinlerken içim burkuldu, böyle bir durumla karşılaşman gerçekten çok üzücü ve can sıkıcı. 😔 Merak etme, yalnız değilsin, bu tür aksaklıklar maalesef zaman zaman yaşanabiliyor. Önemli olan şimdi ne yapacağımıza odaklanmak ve çözüm yolları bulmak.
Öncelikle derin bir nefes almanı istiyorum. Panik yapmak yerine, sakin kalarak durumu enine boyuna düşünelim. Senem uzayacak diye hemen karamsarlığa kapılma, henüz her şey için geç değil. Benimle bu süreci yönetmeye hazırsan, birlikte bu sorunu aşabiliriz. 💪🦋