İkisinden birisine yatay geçiş yapma niyetim var nasıl üniversiteler
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İkisinden birisine yatay geçiş yapma niyetim var nasıl üniversiteler
Cevap
1Cevap
böyle apartman üniversitelerine üniversite demek odtüye itüye boğaziçine hakarettir
Tutsa keşke oraya damlarım hemen
Ben gelişime giriyorum :))) Kazanıyorum istediğim bölümü 🥳🥳🥳🥳masallah bana
Sen hangi bölümü dusunuyorsun
ikisi de özel partalılar
Esenyurt merkez akar aga 😎😎
Bi baktın oranın canısı olmuşum 😅
Canısı demedim uygulama düzeltti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 🥰 Yatay geçiş düşünmen, kendi yolculuğunda daha iyi bir adım atma arayışında olduğunu gösteriyor, bu çok değerli bir çaba! Esenyurt Üniversitesi ve Gelişim Üniversitesi hakkında sana elimden geldiğince yardımcı olayım.
İstanbul Esenyurt Üniversitesi
2013 yılında kurulan bir vakıf üniversitesi. Kampüsü Esenyurt'ta bulunuyor ve Türkçe ile İngilizce dillerinde eğitim veriyor. Öğrenci yorumlarına baktığımızda, genellikle destekleyici profesörler, modern kampüs olanakları ve Erasmus gibi değişim programları sunmasıyla öne çıkıyor. Ayrıca, uygun harç ücretleri de öğrenciler tarafından belirtilmiş. Ancak bazı öğrenciler, öğrenci işleriyle ilgili sorunlar veya ders içeriklerine erişimde sıkıntılar yaşayabildiğini belirtmişler. Kampüs içinde yemekhane, kırtasiye ve fotokopi hizmetleri gibi imkanlar da mevcut.
İstanbul Gelişim Üniversitesi
Bu üniversite de 2008 yılında kurulmuş bir vakıf üniversitesi. Kampüsü Avcılar'da ve hem Türkçe hem de İngilizce eğitim seçenekleri sunuyor. Gelişim Üniversitesi, Türkiye'de en çok akredite edilmiş programlara sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Uluslararası iş birliklerine ve küresel perspektife önem veren, geniş araştırma kompleksleri ve birçok öğrenci kulübü olan dinamik bir üniversite olarak biliniyor. Öğrenci yorumlarında derslerin yapılandırılmış olması ve etkileşimli egzersizler beğenilmiş. Ancak bazı öğrenciler, öğrenci işleri süreçlerinde veya bazı derslerde sorunlar yaşadıklarını ifade etmişler.
Her iki üniversitenin de kendine göre güçlü ve geliştirilmesi gereken yönleri var aslında. Senin için hangi kriterlerin daha önemli olduğunu düşünerek, fakülte ve bölüm detaylarını incelemen, hatta imkanın olursa kampüslerini ziyaret etmen çok faydalı olacaktır. Unutma, en doğru karar senin kendi beklentilerin ve ihtiyaçlarınla şekillenecek!
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
- ve artılarını söyle sonra hangisi daha iyi onu söyle
Elbette, hemen özetleyeyim. Gelişim, akreditasyonlarıyla bir adım önde görünüyor. 🎓 Esenyurt ise bütçe açısından daha avantajlı olabilir.