Direkt ilgisi olan alanda çalışmaya başlayıp ilerletmiş, bir yandan da başka alanda ticaret yapıp kendi işini kurmuş izlenimi ne olur merak ettim, genel ne düşünüyor üniversite konusunda
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Direkt ilgisi olan alanda çalışmaya başlayıp ilerletmiş, bir yandan da başka alanda ticaret yapıp kendi işini kurmuş izlenimi ne olur merak ettim, genel ne düşünüyor üniversite konusunda
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Üniverste günümüzde zaman kaybı bir eğitim çeşididir diplomalı işsizler ülkesi olduk ben aktif ve hayatın içinden olan bir şeyler başarmaya çalışan insanları her zaman takdir ederim ve sende böylesin bende 18 yaşında maddi imkanımın fazlaca olmasına rağmen üniversteyi gereksiz bulup ticaret öğrendim ve şu an dükkanım var benimle yaşıt olan arkadaşlarım hala okuyorlar ben iş öğrenip iş sahibi oldum sence üniverstenin bir önemi var mı günümüzde sana soruyorum
Zanaat işinden anlayan insanlar elinde meslek olan insanlar 1 numaralı zengin şu anda ve sende her neyle uğraşıyorsan doğru yoldasın buna emin ol diploma bir kağıt parçasından ibaret tabiki çok iyi yerler var ama onlrda çok zor olduğu için ülkemizde her yere üniverste açıldığı için artık iyi bir bölümün bile önemi kalmadı hepsi ticaret öğrenseydim meslek öğrenseydim diye pişman çok doğru yoldasın takdir ederim
ben de bu düşüncede olduğum için zaten zaman kaybetmek istemeden kendime uygun alanda çalışma hayatına atıldım direkt üniversiteye gitmediğime de pişman olmadım hala
Ya çok istiyosan zor değil açık okursun al sana diploma yani nedir ki sen zor olanı başarmışsın üniversite okuyanlar hala çocuk ailelerinden harçlık isteyen insanlar sen hayatın içindesin her şeyin farkındasın ve görüyorsun eğer okuyan arkadaşların varsa sen her şeye daha hakim olduğun için sanki onlar senden küçükmüş gibi hissedeceksin ve onlarda bunu bilecek kendileri öyle hissedecek seni daha üst bilecekler emek veriyor ve kazanıyorsun daha ne olsun
yok ya napıcam herkeste diploma var iyiyim böyle
Süpersin ne işle uğraşıyorsun
Kendini geliştiren bir insan üniversite okumak zorunda değil bence nir sorun uok
Üni zorunlu değil ki eğer beyni araştırmaya öğrenmeye açıksa o yeterlidir
Ben 2 üni bitirdim, yurtdısındayım. Okumanın bana faydası oldu mu evet, ama birisi okumadı diye onuda hor görmem. Öyle birisi değilim
Erkekler diplomaya bakmaz kişiliğine bakar.
Evet canısı, davul dengi dengine
Gayet başarılı illa üniversiteye gitmek şart değil
Bu devirde önemi kalmadı
Benim için daha iyi olur
Ok hatta daha iyi
Umrumda değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?