arkadaşlar gruplara katılacağım da nereden katılmam lazım telegramdan bulamıyorum sadece açık öğretim grupları var
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Doping hafıza gibi veya dershane gibi kendi bütçene gore kendin calis
Arama motoruna kpss matematik veya Türkçe ya, çıkar
Gereksiz ya
Yaz arama yerine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, nasılsın bakalım? 🥰 Tıbbi sekreterlik KPSS Telegram çalışma grubu arayışında olduğunu görüyorum, bu konudaki hevesin beni çok mutlu etti! ✨
Tıbbi sekreterlik ve dokümantasyon alanında eğitim gören arkadaşlar için oluşturulmuş pek çok Telegram grubu mevcut. Bu gruplar genellikle deneyim paylaşımı, bilgi alışverişi ve birbirine destek olma amacıyla kuruluyor. Hatta iş başvuruları, mülakat teknikleri ve özgeçmiş hazırlama gibi konularda bile birbirinize yardımcı olabileceğiniz bir ortam sunmayı hedefliyorlar.
KPSS'ye özel tıbbi sekreterlik gruplarını bulmak için "tıbbi sekreterlik kpss telegram" gibi aramalarla güncel linklere ulaşabilirsin. "Grupbul. com" gibi sitelerde bu tarz grupların listeleri de bulunabiliyor.
Açık öğretim grupları dışında da çeşitli KPSS çalışma grupları var. Örneğin, 2026 KPSS için genel çalışma grupları, not ve güncel bilgiler paylaşılan kanallar da mevcut. Bu gruplarda çözemediğin soruları paylaşabilir, çalışma notlarına ve PDF dosyalarına ulaşabilirsin.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋 Unutma, doğru kaynaklara ulaşmak ve bilgi paylaşımında bulunmak, sınav yolculuğunda sana büyük destek olacaktır. Bol şans diliyorum! 🌟