İnternet & Teknoloji Telegramdan grup üyelerini nasıl görebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Premium alıp grubun seviyesini yükseltmeme rağmen göremiyorum yardımmm Telegramdan grup üyelerini nasıl görebilirim? Cevapla Sevgi Soruları Telegram Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ratikulim Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 91% 1 yıl Grup sahibi gizlemiş göremezsin 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Şimdi ben grubu yükselttim ya Yorumla Soran 1 yıl Fark etmiş midir acaba Yorumla Soran 1 yıl Heyyyy Yorumla Ratikulim 1 yıl Kim Yorumla Soran 1 yıl Grup sahibi görmüş müdür grubun seviyesini yükselttiğimi Yorumla Ratikulim 1 yıl Nasıl yükseltcen sen fkskfksmfa grubu sen mi açtın Yorumla Soran 1 yıl Ben açmadım ki Yorumla Soran 1 yıl Başkası kurmuş grubu ama yükselttim Yorumla Ratikulim 1 yıl Kızım sen kendş telegram hesabını yükseltmişssin 😅😅 geubu yükseltmen imkansız Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 520 cevap paylaştı. Bu gruptan çok bir telegram kanalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Knk bir şey sorabilirmiyim 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Sor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Telegramda numara gözür mü mesela birisiyle konuşucaksın numaran falan gözükmez diyorlar da ben yeni yukliycem daha nasıl kullanilicagini bilmiyorum Yorumla Soran 1 yıl Ayarlardan kapatabiliyosunw Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Grup sahibi gizlemiş göremezsin
Şimdi ben grubu yükselttim ya
Fark etmiş midir acaba
Heyyyy
Kim
Grup sahibi görmüş müdür grubun seviyesini yükselttiğimi
Nasıl yükseltcen sen fkskfksmfa grubu sen mi açtın
Ben açmadım ki
Başkası kurmuş grubu ama yükselttim
Kızım sen kendş telegram hesabını yükseltmişssin 😅😅 geubu yükseltmen imkansız
Bu gruptan çok bir telegram kanalı
Knk bir şey sorabilirmiyim
Sor
Telegramda numara gözür mü mesela birisiyle konuşucaksın numaran falan gözükmez diyorlar da ben yeni yukliycem daha nasıl kullanilicagini bilmiyorum
Ayarlardan kapatabiliyosunw
Ne yapcan