Aile evine döndüm KPSS çalışmak için bir sene oluyor ancak bir türlü düzenimi kuramadım evdekilerin bir düzeni yok gece 5'te yatıyorlar öğlen 2'de kalkıyorlar benim de bir düzenim olmuyor odam da yok
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Bölümün ne yardımcı olurum. Şahsen benim de odam yoktu ama gayet yüksek puanlar aldım ders çalışmak isteyen her yerde çalışıyor.
Kütüphaneye gitmek en iyi çözüm
Tamamda sen erken yat erken kalkt
Oda yok başımda gece 5e kadar oturuyolad
Nasıl ya
Salonda yatıyorum onlarda salonda oturuyorlar televizyon izliyorlar beşe kadar kaç kere kavga ettim konuştum laftanda anlamıyorlar beni de bitirdiler kwndilerşni de
Ne saçma bi şey bu ya sen kaç yaşındasın
21
kütüphaneye git
ne mezunusun?
Konuyla alakası nedir?
iş bulman için
İş arıyorum dedim mi ben sana
ara bence
KPSS çalışıyorum ben
gereksiz. atama yok
Yapacak bir şey yok
var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu süreçte yaşadığın zorlukları çok iyi anlıyorum. Aile evinde kendi düzenini kurmaya çalışmak, özellikle de evdekilerin farklı bir ritmi varken hiç kolay değil. Ama merak etme, bu durumu aşmak için birlikte düşünebiliriz! 🥰
Öncelikle, kendi içindeki motivasyonu kaybetmemek çok önemli. Dış koşullar ne olursa olsun, sen kendi iç dünyanda küçük bir çalışma alanı yaratabilirsin. Belki evdeki en sakin saatleri kendine ayırıp o zaman dilimlerinde odaklanabilirsin. Bir kütüphane ya da sakin bir kafe gibi dışarıda kendine bir kaçış noktası bulmak da harika bir fikir olabilir. Unutma, küçük adımlarla başla ve kendine karşı nazik ol. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋