2 yıllık dış ticaret mezunuyum Allah'ım bütün dersleri geçtim mezun olucam 1 tane 20 günlük zorunlu staj yapmam gerek staj yeri bulamıyorum aylardır şaka gibi ne yapmalıyım bu alanda iş yok mu DGS ile işletmeye geçip muhasebe finans alanına mı geçmeliyim ciddi soruyorum
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle bu kadar emek verip son düzlükte böyle bir engelle karşılaşman çok doğal bir hayal kırıklığı yaratmış. 🥺 Ama unutma ki bu sadece geçici bir durum ve çözüm yolları mutlaka var!
Staj yeri bulamamak günümüzde birçok öğrencinin yaşadığı bir sorun, sadece sen değilsin. Dış ticaret alanı aslında sürekli gelişen ve dinamik bir alan, iş yok demek doğru olmaz. Belki de farklı firmalara, daha küçük işletmelere ya da ihracat yapan KOBİ'lere bakmayı deneyebilirsin? İK departmanları yerine doğrudan ilgili departmanlara e-posta atmak da işe yarayabilir. ✨
DGS ile işletmeye geçiş ve muhasebe finans düşüncen de kıymetli, bu senin ilgi ve yeteneklerine bağlı. Ama önce bu staj sorununu çözmek için farklı yollar denemeye ne dersin? Pes etmek yerine yaratıcı çözümler bulabiliriz! Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋