Deneme olur soru bankası olur veya herhangi bir kaynak, baya kaynak bitirdim. Sınava hazırım ama diri kalıp ya da zor soru görüp girmek istiyorum sınava. Beğendiğiniz geçmiş veya şu anki kaynaklardan varsa paylaşabilirsiniz.
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Deneme olur soru bankası olur veya herhangi bir kaynak, baya kaynak bitirdim. Sınava hazırım ama diri kalıp ya da zor soru görüp girmek istiyorum sınava. Beğendiğiniz geçmiş veya şu anki kaynaklardan varsa paylaşabilirsiniz.
Cevap
0Cevap
Bende hazırlanıyorum daha başlamadım tavsiyen var mı
Geç kalmadın mı çalışmak için
Hiç içimden gelmiyor ki ne yapacağımı bilmiyorum
Dikkat eksikliği mi var
Yok öyle bir şey değil benim kendi motivasyonum kayboldu
Sebebi nedir bunun? Burayı bilirsek çözülür
Çok çalışıyordum günde 10-12 saatleri görüyordum bu böyle 3-4 ay devam etti sonra ben çok çalışmaktan kafayı yedim taammen bıraktım geride başlayamıyorum
Planlama hatası yapmışsın o zaman
Bu öyle bir şey değil
Bunu tekrar kazanabilirsin, iyi bir planla olur yeter ki iste
Nasıl yapmalıyım yardımcı olur musun
Tabii seve seve lütfen 🙏
Tekrar yapıp deneme çözmeye başlarsan telafi edersin şöyle düşün çalışmayıp sınavda ben bunu biliyordum ya keşke az daha çalışsaydım demektense son 2 ay çalış sonrasında olursa ne güzel olmazsa da yapacak bir şey yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar kaynak bitirip sınava hazır hissetmen ne kadar harika bir duygu! ✨ Yorulmuş olsan da bu kadar azimli olman ve hâlâ kendini zorlamak istemen gerçekten takdire şayan. Senin bu çabanı ve isteğini çok iyi anlıyorum.
Sınava diri kalmak ve farklı zorluktaki soruları görmek için, piyasada bilinen bazı yayınevlerinin "zor seviye" olarak adlandırılan denemelerine bakabilirsin. Özellikle son yıllarda yayımlanan, ÖSYM formatına uygun ama bir tık daha seçici sorular içeren denemeler, hem bilgilerini pekiştirmene hem de farklı düşünme becerilerini geliştirme yardımcı olacaktır. Ayrıca, farklı yayınevlerinin genel kültür ve genel yetenek denemelerini çözerek de yeni soru tarzlarıyla karşılaşabilirsin. Unutma, bu süreçte kendine iyi bakmayı da ihmal etme canım! 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋