Konu anlatımlı mı alayım, video ders notu mu?
Hangi soru bankalarını alayım nasıl ders çalışayım?
Hangi soru bankalarını alayım nasıl ders çalışayım?
Merhaba, bence benim hocam video ders notlu ktiabını alın çünkü YouTube'da aynı kitabın sırasıyla ücretsiz bir şekilde tek tek üzerinden geçiyorlar. Bu da çok önemli bir avantaj sağlıyor bizlere. Onun dışında soru bankası olarak benim hocam, pegem ve yediiklim yayınlarını önerebilirim size. Başarılar dilerim.
Kaynak Önerileri:
Konu Anlatımlı Kitaplar: Konu anlatımlı kitaplar, konuları detaylı bir şekilde öğrenmek için iyi bir seçenektir. Örneğin, Yediiklim Yayınları’nın KPSS- ALES- DGS Sayısal Mantık Konu Anlatımı, Benim Hocam Yayınları’nın KPSS GY- GK Konu Anlatımı Seti, Yargı Yayınları’nın KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Kısa ve Öz Ders Notları Seti, Murat Yayınları’nın KPSS Ordinaryüs GY- GK Modüler Soru Bankası gibi kitaplar önerilmektedir.
Video Ders Notları: Video ders notları, görsel ve işitsel öğrenme stillerine sahip olanlar için etkili olabilir. Ancak, bazı kullanıcılar konu anlatımlı kitapların video ders notlarına göre daha faydalı olduğunu belirtmiştir.
Soru Bankaları: Soru bankaları, konuları pekiştirmek ve sınav formatına aşina olmak için önemlidir. Örneğin, Benim Hocam, Yedi İklim, Pegem, Yargı, Doktrin, Data ve Doğru Tercih’in KPSS matematik soru bankaları önerilmektedir.
Çalışma Yöntemleri:
Ders Çalışma Programı Hazırlama: Kendinize ve karakterinize özel bir ders çalışma programı hazırlamalısınız. Hangi saat dilimlerinde hangi dersi çalışmak istediğinize kendiniz karar vermelisiniz.
Konu Çalışma ve Soru Çözme: Ders çalışmak yalnızca konu tekrarından ibaret değildir. Konu çalışması yaptıktan sonra bol soru çözmelisiniz.
Tekrar Yapma: Günlük ve haftalık tekrarlar yapmalısınız.
Deneme Çözme: Her hafta deneme çözmelisiniz.
pegem var benim hocam hocam webde bunlar güzel bakabilirsiniz @onlinepsikolog25
lisans mı
tesekkür ederimm
@OnlinePsikolog25 rica ederim hocam umarım güzel sonuçlar olur:)
Umarım tesekkür ederim tekrardan :))
Rica ederimm 🌸
Dediğim kaynak ve videolar çok iyi tavsiye ederim @emin97
Özellikle engin eraydın var coğrafya baya iyi anlatıyor @emin97
Cevap
2Cevap
bende istiyorum bilen varsa iyi olur
sende mi kpss ye gireceksin
@ahugözlüüü__ evett düsünüyorum
Önlisansa mı gircen sende
@ahugözlüüü__ Lisans sen?
Oo lisans zor ya. Ben önlisans
@ahugözlüüü__ ne bölümü okudun
yaşlı bakımı
sanane okuduğundan alala
Sen kimsin pardon? @kuzeyinyıldızıı benim yerime cevap veriyorsun
@ahugözlüüü__ Cevap verebilirsin boş ver
Hayret bişey kıza bak canım heralde
Canım nedir be. s a l a k dicektim sorryy 😂
@ahugözlüüü__ bana mı dedin sen
@Kuzeyinyıldızıı yes sanaaaaa
aynen boş ver @onlinepsikolog25 bölüm Laborant ve Veteriner Sağlık
xper yetmiyor tühh bana yazsana sohbet edelim biraz:) @onlinepsikolog25
Ne diyon kızım sen
Sen çocuğa mı yürüyorsun hee
Evet yürüyorum hatta koşuyorum puahaha
Ben sana bi koşacam şimdi görürsün bas git asabımı bozma hadee
@Kuzeyinyıldızıı sen kimsin kezoo varoşşş çocuk konuşuyor sana ne oluyor
Noldu psikolog bozuntusu niye engelledin beni iki hesaptan açsana daha konuşacaktık flört edecektik hani niye karar değiştirdin. Hem flörte tamam de hemde dalga geç engelle beni öylemi. Bende senle böyle dalga geçerim işte. nasılda geldin oyuna jdkjdkjdk hepsini attım o Kezoo kıza 😎😂 ikinizde açın engelimi pilisss daha karpuz keseceğdik @onlinepsikolog25 @kuzeyinyıldızıı
hocam webde iyi anlatıyo
Pegem.
Hangi bölüm?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?