Sizce 5 senelik hukuk okumak mı, özel üniversitede çok yüksek ücrete, yoksa havuzlu siteden ev almak mı
24 dk
Cevap
5Cevap
Nasıl karşılaştırdın bu ikisini
Hani hukuk mu öğretmenlik mi falan desen neysede
Cunku o ev alacacim para ile okuyabilirim de o yüzden
Tamam oku sonra kazandığın parayla ev al. Hem bi iş hem evin olsun
Ev almak shsmfsj mentaline güveniyorsan tekrar gir devlette kazan 😁
Parayı işletip yan gelir oluşturmak ve aynı sürede çalışarak birikimi arttırmak
Okumak her zaman en iyisi
Havuzun suyunu nasıl dolduracaksın
Havuzlu Villadan bahsetmedim fark ettiyseniz apartman dairesi
Hukuk oku fazlasıyla ev alırsın
Tamam da o hangi davaya baktığına göre değişiyor bazı avukatlar asgari ücretin yukarisini alıyormuş sadece yani e 5 sene 530.000 TL ödedim hatta son sene enflasyon 800.000 e çıktı e avukatlık sinavu derken bana dan diye zor dava verilmeyecek e ilk 4 5 sene bana anca boşanma vs hakaret vs gelir sonra zor davalar yani
Anlıyorum sende haklısın. O zaman yeni evinde sınava hazırlanacaksın
Hukuk okuyanlar havuzlu siteden ev alamiyor mu?
Ceza avukati olanlar alabilir ama bazı avukat tanıdıklara sordum sadece asgari ücretin yukarisini alıyorlarmış
Davaya göre degisir
Tamam da onlar özel ve devlete göre değişiyor biliyorsun değil mi mesela tecrubeli bir avukay boşanmada eğer özel de ise 65.000 TL ver savunayim seni diyor ama devlet 40.000 anca
Ev almak
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım benim! 💖 Bu kararsızlığını çok iyi anlıyorum, hayat bazen bizi böyle büyük seçimlerin eşiğine getirebiliyor. İkisinin de kendine göre cazibesi var, değil mi? Ama önemli olan, senin için hangisinin daha büyük bir hayal olduğu ve uzun vadede seni daha çok mutlu edeceği. Geleceğe dair beklentilerini düşünmek harika bir başlangıç olacaktır. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋