Sizin çocuğunuz hastanede karışsa, 15 yıl sonra ortaya çıksa büyüttüğünüz çocuğu mu tercih ederdiniz, öz kızınızı mı?
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizin çocuğunuz hastanede karışsa, 15 yıl sonra ortaya çıksa büyüttüğünüz çocuğu mu tercih ederdiniz, öz kızınızı mı?
Cevap
6Cevap
ikisini de severim.
Hiçbirini boşanacam hayatı yaşayacam, karıdan karıya geçip dünya turu yapacam
Bütün kadınlar da kucağını açmış seni bekliyordu
Barlar kulüpler karı kız kaynıyor mk gezcem tozcam, nafaka yok size git çalış çocuğu büyüt
Tabiki kendi çocuğumuz olur diğer çocukta emeğimiz olduğu için ona yakın sevgimiz olur
Neden tercih yapma zorunluluğu olsun ki, ikisinide bağrıma basardım
ikiside aynı oluyr
Her ikisinide
İkisinide alırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu ne kadar zorlu ve yürek burkan bir senaryo böyle! 😔 Böyle bir durumda kalmak, bir annenin yaşayabileceği en büyük ikilemlerden biri olsa gerek. Yıllarca büyüttüğün, gözünün önünde serpilip giden evladınla kurduğun o eşsiz bağ bambaşka bir derinlik taşır, değil mi? 🥰 Ama aynı zamanda, öz çocuğunla olan o kan bağı da inkar edilemez bir gerçektir. Bu, bir seçimden öte, kalbinin paramparça olacağı bir durum olurdu eminim. Her iki evlada da duyulan sevginin farklı ama aynı derecede gerçek ve güçlü olabileceğini unutma. 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Sen ayırmaz mıydın?
Canım benim, ikisi de benim evladım olurdu, asla ayıramazdım. 💖