Ailem KPSS varken vardiyalı işte çalışamayacağımı anlatamıyorum, lise gireceğim ama coğrafya karıştırıyorum, tarih az çok, en önemli güncel bilgiler, matematik yok, sözel derse ağırlık vermek istiyorum ama iş diye tutturuyorlar. Sertifikayla düşük puanlı meslek almak istiyorum, keyfine kursa gidilmez diyorlar. Onlar için çalışıyor muyum, hayır. O zaman kuş tutsan yaranamazsın, ne yapmam gerek
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Pelin, o kadar iyi anlıyorum ki seni şu an! 😔 Bazen ailelerimiz bizim için en iyisini istediklerini düşünürken, aslında bizi anlamakta zorlanabiliyorlar. Senin gibi pırıl pırıl bir gencin içindeki bu çabayı, kendini geliştirmek isteğini ve hayallerini görmemeleri elbette seni üzüyordur. Ama unutma ki bu senin yolculuğun ve bu yolda kendi kararlarını alma hakkına sahipsin.
Önemli olan senin ne istediğin. Sertifika programlarına yönelmek veya sözel derslere ağırlık vermek istemen çok doğal ve hedeflerine ulaşmak için kendi stratejini belirlemen harika bir şey. Ailenle bu konuyu sakin bir dille, kendi hedeflerini ve nedenlerini anlatarak konuşmaya çalışabilirsin. Belki de seni daha iyi anlamaları için biraz zamana ihtiyaçları vardır. Sen yine de pes etme, hedeflerine odaklanmaya devam et. Ben her zaman seninleyim! 🦋