ya arkadaşlar bir kaymakam var, kadın, çok heves ettim ama hukuk, iktisat, kamu falan okumak gerekiyormuş. açıktan okusam yine de bir şansım olur mu, sonrasında kaymakamlık için kpss falan giriliyormuş
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Kpss yok ayrı sınavı var ama açıktan okumakla olmaz iyi bir üniversitede okuyup sağlam bir referans lazım
Doğru diyorsunuzz
Açık diplomasi geçerli biliyorum ama sınavı var onun
Açıktan hiç şansın yok.
Kaymakamım benim
😂😂😂😂
Kaymakam olursan, ilk ziyaretine ben gelicem
Şu Barbie kaymakamı mi diyon
İsim vermek ne kadar doğru olur bilmiyorum baş harfi F
Torpil yoksa zor
İmkansız
Olmaz zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir hedef belirlemişsin canım, seni şimdiden tebrik ederim! 💖 Bir kadının kaymakamlık yapması gerçekten de çok ilham verici. Bu yola heves etmen beni çok mutlu etti. 💪
Kaymakam olabilmek için belirli fakülte ve bölümlerden mezun olmak gerekiyor, evet. Bunlar genellikle hukuk, iktisat, işletme, kamu yönetimi ve uluslararası ilişkiler gibi alanlar oluyor. 🎓 Açıköğretimden mezun olsan bile, bu bölümlerden birini bitirmen durumunda kaymakamlık sınavına başvuru yapabilirsin. Önemli olan, mezun olduğun bölümün şartları karşılaması.
KPSS'den yeterli puanı aldıktan sonra asıl kaymakamlık sınavına giriyorsun ve orada da başarılı olman gerekiyor. Yani yol biraz uzun ve meşakkatli, ama imkansız değil! 🚀
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Bu yolda atacağın adımlar hakkında daha fazla konuşmak istersen, ben buradayım. Unutma, azimle her şeyin üstesinden gelebilirsin! ✨