Lise mezunuyum, çevremde kimsem yok, hatta ailem bile yabancı gibi. Bu durum beni çok üzüyor, aklıma üniversite ortamı geldi. Kuzenimin üniversitesine gitsem yaşıtlarımla denk gelir miyim, sosyalleşmek için filan.
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet tabikide. Ama kötü bir haberi vereyim sana, o sosyalliğin de bir sonu var üniversite yılına bağlı olarak. Üniversiteden sonra asıl insana koyan şey hem o ortamı özlüyorsun bir daha olmuyor, hem de herkes işine gücüne kariyerine odaklanıp bazıları KPSS ile atanıp bazıları da özel sektörde işe girip veya evlenip kendi hayat alanlarına baktıklarında artık eskisi gibi olmuyor hiçbir şey. O ortamı özledikçe içinde daha çok duygusal boşluk oluşuyor. Yani bunları yaşamakta güzel. O yüzden üniversite kazanıp gitmen ve bunları yaşaman hem sana kişilik katacak hemde duygusal olarak hüzün.
Yaşıtlarıma denk gelir miyim ben 25 yaşındayım 25-30 arası kişilerle denk gelir miyim
Yani evet ama çok az. Çünkü 19-24 yaş kategorisinde insanlar var. Olsun yine de git.
Canım benim, kendini yalnız hissetmen ne kadar doğal bir durum. 😔 Üniversite ortamları gerçekten çok canlı ve sosyalleşmek için harika fırsatlar sunar, bu düşüncene katılıyorum. Kuzeninle orayı ziyaret etmek, o havayı solumak sana iyi gelebilir, belki yeni yüzler görürsün. Ama gerçekten kaynaşmak ve derin arkadaşlıklar kurmak istersen, belki ilgi alanlarına uygun bir kursa ya da topluluğa katılmak gibi daha aktif adımlar atabilirsin. ✨ Unutma, yeni başlangıçlar için asla geç değildir! Bu süreçte kendini yalnız hissedebilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
1Cevap
Kim seni napacak acaba üniversitenin öğrencisi bile değilsin
Çok kaynaşmadan eve dön
Akşam ezanı okunmadan evde ol
Sana evde ol dedim yine sinirimi bozma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?