Güncellemeler
+1 yıl
Bana laf atanlar siz o zeka ile ne kadar yaşarsınız bilemiyorum benden beter durumunuz kendi halinize yanın
Ailemin icinde bile heyecan yapınca kekeliyorum hemde baya heyecanıma engel olamıyorum ve heyecan yapınca odak sorunumda ortaya çıkıyor ve hata yapıp duruyorum kimse ile de konuşamıyorum terlemek titremek ağlayacak gibi haller sesimi çıkartamıyorum korku panik atak sarıyor yani kücük düşmekten dalga geçilmesinden korkuyorum ve çok ezik zavallı duruma düşüp duruyorum ve birisinin karşısında yemek bile yiyemiyorum aşırı utanıyorum geriliyorum kendime ait bir dünya kurdum oradan nasıl çıkacağım insanlara zor alışıyorum muhtemeden yapamayacağım gibi geliyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende biraz böyleyim ama tek başıma iken böyleyim mesela yanımda bir kişi olsun gayet rahatım sen de öyle misin
Yanımda birisi olunca biraz daha cesaretli oluyorum tek başıma daha korkak
Aynen, akrabalarla falan görüşmek istemiyorsun di mi
Akrabalar ne alaka ve evet akrabalarımdan nefret ediyorum
O da asosyalliğin bir detayı ondan sordum. Akrabalarını seven görüşen bir asosyal yok çünkü
😂😂
Bende asosyalim demek ki jsjdhshdh ama senin anlattığın kadar da değilim
Asosyal olmayı tercih ederim aşağılık kişilerdense
Az önce isyanlı sorunu gördüm 😅 sakin ol ya o kadar karamsar bakma bence bardağın dolu kısmını gör yoksa böyle hayat geçmez
80-100 kişiye sunumlar yapacaksın
?
Ünivde proje ödevlerinde sunumlar yapacaksın o zaman nolcak
Bilmiyorum bunları düşünmek bile tirememe neden oluyor şu zamana kadar tek başıma bir şey başarmadım yalnız kalınca korkularım beliriyor
Senin için ne yapabilirim
Pardon?
Bir şeye gerek yok amcacım
Özür dilerim amacım hadsizlik değil. Ben 26 yaşındayım. Burada yaşı 100 yaptığım için öyle görünüyor
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin verdiğim rahatsızlık için özür dilerim Allah’a emanet ol
Bende abaza dayılardan sandım asıl ben üzgünüm düşüncen için teşekkür ederim
Yoo üzülme lütfen inanıyorum başaracak ve rahatça sunum yapacaksın
Allah’ın izniyle Allah nasip eder inşallah bi an önce dilin telaffuzun heyecanın düzelir geçer gider
Yok ne raharsızlığı inşAllah Allah razı olsun duaların iyi dileklerin için cok sağol iyi niyetli insanlar görmek bir nebze rahatlatıyor beni bu hale getirenler hep kötü niyetli insanlar oldu aslında mücadele edeceğim her neyse sende Allaha emanet ol 😊
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
İnşAllah sizide iyi insanlarla karşılaştırsın Allah herkesi kalbine göre olan insanlarla karşılaştırsın