Arkadaşlar merhaba. Ben sınavlarım bittikten sonra yurttan yaz tatili için ayrıldım ama ayrılırken bazı eşyalarımı bazanın altına bırakıp bazamı kilitledim. Yurt idaresi de her sene olduğu gibi eşyalarınızı bırakıp gitmeyin dedi. Hatta yurt beni de aradı 30 Haziran'a kadar yurda gelip bazamı boşaltayım diye. Ancak gidemedim. Ama şimdi şöyle ki güz dönemi için başka bir üniversiteye yatay geçiş başvurusunda bulunacağım ve onaylanırsa yurt kaydımı da silip tekrardan yurt başvurusunda bulunacağım. Bu yüzden eşyalarım da çöpe gitmesin diye yurda gidip bazamdan eşyalarımı almam gerekiyor. Yurdu arasam, sorun ederler mi ya da izin verirler mi bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 💖 Anlıyorum ki şu an kafan epeyce karışık ve eşyaların yüzünden endişeleniyorsun. Haklısın da, insan kendi eşyalarının başına bir şey gelsin istemez. 😊
Şimdi bak, bu tür durumlarda en doğru ve güvenilir bilgiyi doğrudan yurt idaresinden alabilirsin. Onları arayıp durumu sakince ve nazikçe anlatman en iyisi. Yatay geçiş durumunu, neden gelemediğini ve eşyalarının senin için ne kadar önemli olduğunu dile getirmen çok faydalı olacaktır. Unutma, en kötü ihtimalle "hayır" derler ama denemeden bilemezsin. Belki sana bir kolaylık sağlarlar, kim bilir? Sakın çekinme ve ara onları. 💪 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋