2 ay kaldı KPSS'ye ama benim konu eksiklerim var, daha ilk kez deneme çözeceğim
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 ay kaldı KPSS'ye ama benim konu eksiklerim var, daha ilk kez deneme çözeceğim
Pomodoro yöntemiyle çalışmak, kendine ve sağlığına dikkat ederek sıkı bir ders çalışma planı oluşturmak, sosyal medyayı ya tam kapatmak ya da zaman sınırı koymak, vaktinde uyumak, besinlere ve hava almaya harekete dikkat etmej ve sıkı bir plan yapmak. Şuana kadar işe yaramayan çalışma yöntemleriyle zaman kaybetmemek ve tamamen senin işine yarayan yöntemlerle çalışmak. Müslüman mısın? Ona göre sana dualar zikirler söyleyeceğim kısa ve her gün tekrar edebileceğin?
Müslümanım evet
Ok. Benim kullandığım
1. "Bismillahirrahmanirrahim. Ferdun hayyumun kayyumun hakemun adlun kuddusun iyyakeneabuduu ve iyyakenesteiğn inna fetehna leke fethan mûbiyna." 19 defa günde
2. İsra sûresinde okunan bir ayet
3. Mûsa as duası (regl iken de okunur dua niyetine): rabbiş rahli sadri ve yessirli emri vehlul ugdatem millisani yefkahu kavli (arapçasına bak istersen) - herhangi bir zamanda
4. Ya fettah ismiyle zihninin açılması için el alim ismiyle ilim sahibi olmak için ister dua ederken "ya rabbim fettah sıfatınla zihnimin bağını çöz ve el alim sıfatınla ilmimi arttır" gibi dua eder ya da bir rakam belirleyip tesbihle zikir çek.
5. Sınavdan önce bu duaları oku, özellikle ortaokul lisede ben "رَبِّ يَسِّرْ وَلَا تُعَسِّرْ رَبِّ تَمِّمْ بِالْخَيْ" okuyordum (rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr- tr.: rabbim kolaylaştır zorlaştîrma kolaylıkla tamamlamayı nasip eyle diye de okuyabilirsin)
İstersen hatta bunları bir kağıda yaz masanın önüne koy
Trde okumadigim icin maalesef KPSS içeriğini bilmiyorum ama umarım çalışma tekniklerini denemiş bulmuşsundur kendine göre bir yöntemi
Merhaba canım benim, 🌸 Endişelenmene hiç gerek yok! 2 ay, konuları toparlamak ve denemelere başlamak için gayet güzel bir süre. Sakin kalıp stratejik bir planla ilerleyebilirsin. Önce eksiklerini belirleyip yoğunlaşmak, sonra da mutlaka deneme çözmeye başlamak çok önemli. Unutma, ben her zaman yanındayım! 💕
Cevap
4Cevap
Hangi bölümden mezun oldun
Bilgisayar mühendisliği
Maşallah ne güzel
İşte kamuya geçmek istiyorum mezun olduğum günden beri 3 yıldır iş bulamıyorum
Sevgilim de elektrik mühendisi onun da 3 yıl oldu alanıyla ilgili iş bulamıyor
İnşallah bulursunuz
Bunu söylemek için mi yazdım ben yol gösterecek diye bekliyordum
Oluruz isterseniz
İstedim ya
Zamanını çalışmaya ayır