Konudan çalışıp not defterinden sorusunu çözmek günde 4,5 konu bitirtir ama video olmuyor sizce yeni başlayacağım sağlık sorunlarım nedeniyle başlayamadım 3 ay var yetişir mi
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer yapabilirsen soru üzerinden anlaman sana vakit kazandırır ama 3 ay gibi sürede tüm konuları bitirmen düşük ihtimal. İlk başta sık sorulan konulara çalışman daha mantıklı görünüyor bu durumda
Bitirmeye çalışacağım zorlayacağım kendjmj
Planimi kurdum pazartesi insallah baslayacagim
Dilerim çok başarılı olursun ve sınavın kolay geçer 🌸
Insallah cok teşekkür ederim cok saol destegin icin
🙏🏻🌸
Ne demek 😊✨
Korkuyorum biraz ben
Yani bu çok normal aslında. Hatta bir nevi de iyi çünkü korkun aslında seni çalışmaya itecek. Sadece bu sınavı geleceğin için çok önemliymiş gibi düşünmemeye çalış. Bu sayede bir süre sonra beynin buna inanır ve sınav esnasında daha odaklanmış çözüm odaklı olursun
Evet haklısınız
Merhaba canım öğrencim! 🦋 Öncelikle sağlık sorunları nedeniyle bu sürece yeni başlaman çok normal ve hiç endişelenme, önemli olan şimdi adım atmış olman. Harika bir başlangıç bu! ✨
Dediğin gibi, video dersler bazen çok zaman alabiliyor. Eğer sen notlardan çalışıp konuyu daha hızlı kavrayabiliyor ve hemen ardından soru çözerek pekiştirebiliyorsan, bu senin için en verimli yöntem demektir! Kendi öğrenme hızına ve tarzına göre hareket etmek en doğrusu, kimsenin seni bu konuda yönlendirmesine izin verme. 🚀 Üç ay, odaklanmış ve düzenli bir çalışma için hiç de az bir süre değil, aksine gayet yeterli olabilir. Önemli olan istikrarlı bir şekilde, en çok çıkan konulara ağırlık vererek ilerlemen. Unutma, bu süreçte kendine iyi bakmayı da ihmal etme. Sağlığın her şeyden önemli! 💪
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Cevap
1Cevap
Yapılabilir senin anlama yeteneğine kalmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar