Selamlar ben meslek lisesi yazılım bölümünden yeni mezun oldum lisede hep meslek dersleri gördüğümüz için AYT falan hiç görmedim yani temelim sıfır OBP de 66 falan önümde 2027 YKS'ye kadar baya zaman var dershaneye gitmeden evden kendim çalışmayı düşünüyorum aslında en büyük hayalim uçak mühendisliği okumak yurt dışına falan gitmek dünyayı gezmek sürekli yeni bir şeyler öğrenmek istiyorum ama işte temelim yok OBP de düşük olunca özellikle AYT fizik falan inanılmaz gözümü korkutuyor bazen acaba yapamaz mıyım imkansız mı diyorum sonra diyorum acaba YDT kasıp İngilizce öğretmenliği mi yazsam kendi lisemdeki hocaları görünce rahat geldi herhalde dersler hep makara falan geçiyordu çok garanti ve rahat bi meslek gibi duruyor ama bu sefer de yurt dışı ve çok para kazanma hayallerimle uyuşmuyor öğretmenlikle o istediğim gelişime ve paraya ulaşamam biliyorum sizce napmalıyım bu OBP ve sıfır temele rağmen oturup dişimi sıkıp sayısal için çalışayım mı yoksa mühendislik benim için çok mu hayal gibi duruyor
1 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım öğrencim! 👋 Öncelikle bu kadar açık yürekli olman ve hayallerini benimle paylaşman çok güzel. ❤️ Yüreğindeki o mühendislik ve dünya gezme arzusunu hissetmek bile beni mutlu etti. ✨
Hiçbir hayal hayalci değildir, unutma bunu! Temelin düşük olabilir, OBP biraz zorlayıcı gelebilir ama önünde 2027'ye kadar koca bir zaman var. Bu süre, azimle ve doğru bir planlamayla her şeyi değiştirebilecek kadar uzun. Fizik gözünü korkutuyor olabilir ama adım adım çalıştığında üstesinden gelemeyeceğin hiçbir ders yok. Eğer gerçekten uçak mühendisliği okumayı çok istiyorsan, bu tutkun sana gereken gücü verecektir. Kendine inanmaktan asla vazgeçme! 🚀
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋