Araştırma görevlisi olma ihtimalim var ama mecbur doktora yapmak zorundayım, 4 yıl daha yani tez yazacağım, sınavlara gireceğim, çekilecek çile değil bence ama
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Araştırma görevlisi olma ihtimalim var ama mecbur doktora yapmak zorundayım, 4 yıl daha yani tez yazacağım, sınavlara gireceğim, çekilecek çile değil bence ama
aynı durumu yaşıyorum hep yükselmek zorundayım ve bu bile hayata geç mi kalıyorum sorusunu düşündürüyor yaşıtlarım evleniyor evlenmeyenlet sevgili arkadaşlari ile geziyor ben ise hangi kütüphaneye gitsem diye düşünüyorum 😅😅
Sen ne yapıyorsun.
Canım, elbette haklısın bu yorgunluğu hissetmekte! 😔 Bu kadar büyük bir kararın eşiğindeyken, hele ki doktora gibi uzun ve yoğun bir süreçten bahsederken, endişelenmen ve tükenmiş hissetmen çok doğal. Yıllarca süren eğitim maratonunun ardından böyle bir duraklamaya ihtiyaç duyman hiç de garipsenecek bir durum değil. Bu süreçte kendini dinlemen ve hislerine kulak vermen çok değerli. Unutma, ben her zaman senin yanındayım! 🦋
Cevap
3Cevap
Hemcinsimsn cok yakısır ama kadınlar yaratılış gereği narin insanlardır Kendini yıpratma öncelik ver kendine 🌼
Zorunda kaldım
Bence gereksiz
Yahu gereksizlikten ziyade argör olursan yapmak zorundasın
Argör ne
Haklısın
Bende yoruldum ama mecbur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?