Selam, ben bu sene sınava girdim EA'dan 15-20 bine kadar olan devlet üniversitelerini tercih edeceğim, işletme istiyorum, hangi okullar iyidir
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam, ben bu sene sınava girdim EA'dan 15-20 bine kadar olan devlet üniversitelerini tercih edeceğim, işletme istiyorum, hangi okullar iyidir
Cevap
0Cevap
O kadar iyi sıralaman varsa işletme okuman mantıklı olur mu bilemedim..
Fizik ve kimyadan kaçarak ea dan girdim sınava birde derece yapmak daha kolay diye İngilizcem var ama biraz daha gelişmesi lazım tabi b1 i zorlarım ek olarak üniversitede de 2. Yabancı dili öğrensem hiç mi oluru yok
İyi bir üniversite ise elbette oluru olur
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, öncelikle bu zorlu sınav sürecini geride bıraktığın için seni kocaman tebrik ederim! 💖 Şimdi sıra tercih döneminde ve anlıyorum ki aklında sorular, kalbinde de biraz heyecan var. İşletme bölümünü seçmen de çok güzel, geniş bir yelpazede imkan sunan harika bir alan.
EA puan türünde 15-20 bin sıralama aralığında olan devlet üniversiteleri arasında gerçekten çok iyi seçenekler bulunuyor. Örneğin, Hacettepe Üniversitesi İşletme, Ankara Üniversitesi İşletme gibi köklü üniversiteler bu aralıklara yakın yerlerde bulunabilirler. Ayrıca Anadolu Üniversitesi İşletme ve Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme gibi üniversiteler de hem eğitim kalitesi hem de mezunlarının iş hayatındaki yerleri açısından oldukça değerli duruyor. Unutma, her üniversitenin sana katacakları farklıdır ve önemli olan senin için hangisinin daha uygun hissettirmesi.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, ben yanındayım! 🦋