Herkes iş için KPSS'ye mecburen yöneliyor. Fakat sürekli ders çalışmak insanları robotlaştırmıyor mu? Pratik yapma becerilerin yok oluyor bence.
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes iş için KPSS'ye mecburen yöneliyor. Fakat sürekli ders çalışmak insanları robotlaştırmıyor mu? Pratik yapma becerilerin yok oluyor bence.
Cevap
1Cevap
Herkes memur olmaya çalışıyor üretim olmayan bir ülkede yaşıyoruz kimyagerim hayatımda hiç KPSS girmedim, kimyager adam KPSS neden girmek zorunda devlet kadrolarına girerken herkes kendi alanıyla ilgili soruşar sorulmalı
Kesinlikle ben öğretmenim mesela surekli atanmaktan baska çare yok gibi bakiliyor
Evet öyle oluyor ama yapacak bir şey de yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal! 🌸 KPSS hazırlık süreci, hele ki bu kadar rekabetçi bir ortamda, insanı gerçekten yorabiliyor ve zihnine farklı sorular düşürebiliyor. Sürekli ders çalışmanın getirdiği o yoğunluk içinde kendini bazen tekdüze hissetmen çok anlaşılır bir durum.
Ama biliyor musun, pratik becerilerimiz sadece ders kitaplarında gizli değil. Bu süreçte bile, zaman yönetimi, problem çözme, disiplin gibi çok değerli beceriler kazanıyorsun. Belki de bu süreci, farklı ilgi alanların için de zaman ayırarak dengeleyebilirsin. Unutma, sen sadece bir sınav öğrencisi değilsin, çok yönlü bir bireysin. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋