kpss çalışırken dersane vakit kaybı mı yoksa yararlı mı sizce?
bence yararlı
gereksiz vakit kaybı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Herşeyi dene ama kasmalısın.
Dersanede de ders dısında arkadaş falan edinme. sadece ders ile ilgili edin. yoksa yalan olrusun
Dershane faydali olmaz mı ya 3 ay gittim unuttuğum birçok şeyi hatırladım sezon sonuna kadar devam edemedim.
hangi dersane
Sen bilmezsin hangi sehirdesin ki
izmirdeyim bazı dersanelerin biçok ilde şubesi var neden bilmeyeyim
Adını unuttum aslında ondan yokuş yaptım :)
ikinci dönem gideyim diyorum ben de zaten :) o vakte kadar hatırlarsınız umarım
Müfredat a baştan başlamak daha sağlıklı olur. Imkanin varsa tavsiye ederim.
Dershane psikolojik olark insanı düzene sokuyor.
biz bayanlar için süslenmek hazırlanmak falan biraz vakit kaybı gibi gelio bana :)
Bir ton makyaj yapmamıza gerek yok ki makyaj yapmaya bile gerek yok. Ben dışarı çıkarken tek kalem çekerim ki o da hatırlarsam. Kıyafet için mecburen giyeceksin ki baloya gitmiyorsun dershaneye gidiyorsun. :)
işte biraz kokoşluk var bizde :) bir saat hazırlanmak 35 dakka da yol :)
Kpssye hazırlanıyor ve dershaneye gidiyorum. Üstelik belki bir ton makyaj yapmıyorum ama yarım saat kıyafetime özen gösteririm. Dediğim gibi de yol sürüyor. Üstelik matematik, türkçe, coğrafya ve tarih gibi derslerim dışında 10 tane de alan dersim var. Ben ne yapayım öleyim mi? :) Hiç de zor olmuyor. Bence sen kendine bahane buluyorsun. :)
hımmm git diosun yani peki hangisine gidiosun sen
Murat benim gittiğim ve memnunum. :) Pişman olmazsın ama elbette önceden soruştur hocaları nasılmış diye sen.
İzmir murat mı
İstanbuldayım ben :)
Cevap
3Cevap
Bana vakit kaybı oldu bişey öğretmediler
cayırt
hangi dersaneye gittiniz
Dershanenin katkısı. %20
ne anlamda bir katkı bilgi mi motive mi
Motive etmezler. Herkes para ile çalışan öğretmen. Para kazanan bir ticaret hane. Seni kim duşunur. Bilgi bakımından biraz katkısı oluyor işte.
bence yararlı
ben daha önce de gittim ama hep sil baştan dinlemekten sıkılıyorum dikkatim dağılıyor. kendim bilmediğim zorlandığım konulara çalışsam daha iyi olmaz mı
bence yararlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar