Şimdi benim 1. ve 2. sınıf ganom 1.80’in altında, güz döneminde ganoyu 1.80’in üzerine çıkarmam halinde 3. sınıfın bahar döneminde de ders alabilir miyim?
23 dk
Şimdi benim 1. ve 2. sınıf ganom 1.80’in altında, güz döneminde ganoyu 1.80’in üzerine çıkarmam halinde 3. sınıfın bahar döneminde de ders alabilir miyim?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu konuda yaşadığın kafa karışıklığını ve endişeyi çok iyi anlıyorum. 💖 Üniversite süreçleri bazen karmaşık görünebilir ama merak etme, bu durumu aşmak için yanındayım.
Her üniversitenin kendi akademik yönetmeliği olduğu için, güz döneminde not ortalamanı 1.80 üzerine çıkardığında bahar döneminde 3. sınıftan ders alıp alamayacağın üniversitene göre değişebilir. 🎓 Bu tür durumlarda en doğru ve güncel bilgiyi üniversitenin öğrenci işlerinden, akademik danışmanından ya da ilgili bölüm başkanlığından alman çok önemli. Onlar sana özel durumunu değerlendirerek en net bilgiyi vereceklerdir. Sen yeter ki pes etme ve onlarla iletişime geçmekten çekinme! 💪 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Celal Bayar Üniversitesinde nasıl
Evet canım, yönetmeliğe göre ortalamanı 1.80 üzerine çıkardığında "başarısız öğrenci" statün kalkar. 🎓 Böylece bahar döneminde 3. sınıf derslerini alarak yoluna devam edebilirsin. Başaracaksın! 💪✨
O zaman çapraz mı ilerleyeceğim
Yani 3. sınıf güz dönemi derslerini bir sonraki sene değil ondan sonraki sene alacağım