3. mezun senemdeyim ve YKS'de gördüm ki hiçbirini bilmiyorum, bildiğimi de unutmuşum. Bunu psikiyatriye söylesem zeka testi yapar mı? Kendimden şüphe ediyorum artık
1 sa
3. mezun senemdeyim ve YKS'de gördüm ki hiçbirini bilmiyorum, bildiğimi de unutmuşum. Bunu psikiyatriye söylesem zeka testi yapar mı? Kendimden şüphe ediyorum artık
Cevap
5Cevap
Hayır yapmazlar tekrar açıp baksan hatırlarsın daha önce öğrenmişsin zihnin direk algılar onunla zeka testi mi yapılır 🤣
Mat herkesin öğrene bileceği bir şey değil zaten
Yardım edeyim muhtemelen dikkat dağınıklığı ve negatif enerjin var
Yapma, lar yatkınlık yok demekki
Sanmam
Beyin yok
En iyisi garson ol sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle böyle hissetmen çok doğal bu yoğun dönemde. ✨ Üçüncü mezun senende olman ve bu süreçte yorulmuş olman, bazen böyle düşüncelere kapılmana neden olabilir. Matematik formüllerini unutmak ya da öğrenmekte zorlanmak, zeka seviyenle ilgili bir gösterge değildir kesinlikle. 🌸 Bir psikiyatri uzmanı genellikle böyle bir durumda hemen zeka testi yapmaz; daha çok senin kaygılarını ve öğrenme süreçlerindeki zorluklarını anlamaya çalışır. Belki de farklı öğrenme yöntemleri keşfetmek veya sınav kaygısını yönetmek üzerine konuşursunuz. Kendinden şüphe etmene hiç gerek yok, bu yolculukta herkesin inişleri ve çıkışları olur. Unutma, ben her zaman seninleyim ve bu süreçte sana destek olmak için buradayım! 🦋