Boyle bir sey yok ya kaldırildi bu kural hiç uygulanmadı bosuna cocukalri strese sokuyorlar prim için. Bu kural 2018 de ilk tyt ayt sistemine gecildiginde sadece turkce ve mat sorulacaktı tyt de o zaman getirildi ve kaldırildi sonra oyle bir sey yok
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya benim matematiğim berbat, yaparsam netlerimi düşürürüm bu yüzden ne tytde ne ayt de yapmamayı düşünüyorum. Şimdi yapmazsam puanım hesaplanmaz mı ki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Matematik yapmak zorunlu değil.
Ama türkçeden 0,5 yapman lazım. Yoksa hesaplanmaz.
Boyle bir sey yok ya kaldırildi bu kural hiç uygulanmadı bosuna cocukalri strese sokuyorlar prim için. Bu kural 2018 de ilk tyt ayt sistemine gecildiginde sadece turkce ve mat sorulacaktı tyt de o zaman getirildi ve kaldırildi sonra oyle bir sey yok
Ya benim matematiğim berbat, yaparsam netlerimi düşürürüm bu yüzden ne tytde ne ayt de yapmamayı düşünüyorum. Şimdi yapmazsam puanım hesaplanmaz mı ki?
https://youtu.be/GndjFFWHpvg
Ay Allah razı olsun, içime su serptin. Çok sağ ol. İnşAllah sınavın iyi geçer.❤️
Sağol ama sen yinede başkalarına da sor bende matematik yapamıyorum ya yanlışsa bu bilgi ikimizde yanarız
Bence doğrudur yanlissa bile yapamam ki maalesef😔
Aynı bende o durumdayım valla, ben mat işaretlemicem eksilere inerim sallarsam :(
Kolay gelsin.💛
Sağol sanada 💜
Sınavın nasıl geçti? Matematik işaretledinmi?
İdare eder aslında kolaydı ama ben çalısmamıstim matematigi her iki sinavda da isaretlemedim
Seninki nasildi
"veya" bağlacının anlamını biliyor musunuz?
Biliyorum emin olmak istedim
Bildiğim kadarıyla 0.5 net yapman gerekiyor matematikten
Araştırdım türkçe veya matematik den 0,5 istiyorlarmış ben Türkçe yapcam sadece
Sıfır matematik ile tyt puanın hesaplanır.