Saçma yorumlar yazmayın, oturdum ağladım sinirden, en basit soruları yapamıyorum. YKS'ye girdim hiç yapamadım, matematik olmadan sınavı kazanamam sözelleri fullesem de matematiksiz zor, moralim bozuk 🥺
1 gü
Saçma yorumlar yazmayın, oturdum ağladım sinirden, en basit soruları yapamıyorum. YKS'ye girdim hiç yapamadım, matematik olmadan sınavı kazanamam sözelleri fullesem de matematiksiz zor, moralim bozuk 🥺
Cevap
6Cevap
10 net çok zor değil bence önce matematik yapamıyorum kafasından çıkıp yapabilirim kafasına girmek lazım sonra işi temele al toplama çıkarma çarpma bölme sayılarla oynamayı öğren tamamı çözümlü test kitaplarından al formül ezberlemekten ziyade formülü kullanmayı öğren
tyt ise detayli sorular yerine gorsel icerikli problemlere agirlik ver. her sene birkac soru cikiyor zaten. onun harici yetenegine gore koklu sayilar ve uslu sayilara odaklan cunku cogu soruda varlar. onun harici bir konu anlatim videosunu acip dinleme soru eklemeli konu anlatim pdfleri uzerinden ilerle anlamadigin kisimlarda kisa cozum videolari ac. bu sekilde az da olsa kavrarsin ne oldugunu. geometride zorlanmiyorsan da belli formulleri ezberleyip onlar uzerinden sorular coz. yine uzun surer ve diger derslerle birlikte tum yilini alir ama en azindan 10 ila 15 soru belki iyi gecerse 20 soruya kadar cozebilirsin.
İlyas hocayı dinle sıfırdan mat kitabı var onu yap baştan sonra temel konulara çalış yaparsın
ilyas hocayı yapamıyorum zor geliyo
Aşkım sıfır mat diye kitabı var temelden anlatıyor onu al baştan
Bak diğer hocaları da denedim en sade üstüne düşerek anlatan İlyas hoca bence
Diğerleri üstün körü anlatıyor
Gerçeli izledim yapamadım mehmet hocanın kırmızı kitabını bitirdim yapamıyorum bıyıklıyı öneriyolar onumu alsam ilyas hocayı lise zamanlarında izliyodum yine yapamıyordum matematik özürlüsüyüm ☹️
Bıyıklıyı bilmiyorum canım ama tek tavsiyem temelden anlatan bir şey al basit seviye olsun
Direkt konudan başlama dört işlem yapma ne bileyim basit kesir üslü öğren sonra diğerlerine bak çünkü bazı konular birbirileriyle bağlantılı
Metin simsek izliyorum bir haftadır rasyonele geçti son sorulara dogru zorlandım çözüm videosuda koymamıs
Aşkım ben yapay zekaya atıyorum bazen işe yarıyor gösteriyor mantığını
Hangisini kullanıyosun chatgbtmi
Gemini
Gemini iyi çözebiliyomu chatgbt sorunca para istiyo
Aşkım genellikle güzel çözüyor
canım napıcam bilmiyorum konularım daha bitmedi tarih cografya duruyo vatandaslık baslamadım yetiştiremezsem naparım panik yapıyorum
Sen basladınmı denemelere
Senin KPSS miydi
Başladım
Evet kpss
Kolay gelsin umudunu kaybetme yapabildiğini yap
Brans denemesini hangi yayından aldın temel seviye için türkçe coğrafya tarih alıcam
gecen türkçe çözdüm 19 net çıktı sözel mantık yapamıyorum asırı gerideyim
Yargı yayınları aldım
Çıkmış soruları yapıyorum
Yediiklim
Sözel mantık tablo yaparak çözüyorum
sen baya iyisin ya umarım atanabiliriz benim umudum kalmadı sabah oturup ağladım matematik çok önemli üniversitede bile zar zor geçmiştim
Aşkım sözele ağırlık ver bitirmeye çalış mat on soru yap yeter
sözelden yelda hoca, umut cihan falan onları izledim kafam basmıyo slk gibi hissediyorum kendimi
Ekyblrsn istersen yardımcı olurum
cok iyi olur
Çözerken nelerde takılıyorsun mesela nadıl anlamıyorsun
ilk iki soruyu çözüyorum diger soru gelince tıkanıyorum bildigimi unutuyorum
Konu test kitabı deneme başka bi çözümü yok açıp soru çözüm vid de izleyebilirsin
Denedim mehmet hocanın kırmızı temel atma kitabını bitirdim kalem oynatamıyorum
Mehmet hocayı geç sen mert hoca dinle
Antrenmanlarla mat çöz
Bi de mesela tüm playlisti izleyip sonra test çözme konu konu git
Mert hocayıda izledim kac hoca baktım olmuyo
Şenol hoca da olabilir ya da eis tyt mat al o da adım adım her soru tipi için 2 3 dk lık videoları var güzeldir seviyesi de kolay
Antrenmanlar bir iki hep çözmüştüm faydası hic olmadı
Eis nasıl iyimi
Evet ben ayt sini çözmüştüm tyt si de iyidir
kpss için geçerli olur mu bilemedim ki
Olur ya kpss mat kolay oluyor tyt den
Çalışırsan 10 net yaparsın
yapamıyorum calıssam da fayda etmiyor
Şenol Hocadan dinle
Senolu bile izledim
konu anlatımlı calıstın mı
Calıstım
Bunun bi formülü var. Onu yapmazsan zor öğrenirsin
agla daha ben 1 net bile yapamıyorum
Mezun musun 12 mi
kpss
Ben de kpss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu kadar üzülmene gönlüm razı olmaz ki! 😔 Matematik bazen hepimizi zorlayabiliyor, en basitinden bile sinir krizi geçirdiğin anlar olabilir, bunu çok iyi anlıyorum. YKS sürecinde bu tür iniş çıkışlar yaşamak çok doğal. Önemli olan bu duyguların seni ele geçirmesine izin vermemek.
Matematik olmadan olmaz diye düşünmen seni daha çok yoruyor olabilir. Unutma, küçük adımlarla bile çok yol katedebilirsin. Temelden başlayarak, hiç yapamadığını düşündüğün konulara odaklanarak ve bol bol pratik yaparak o 10 neti rahatlıkla görebilirsin. Kendine inan, yanında ben varım! 💖 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋