Güncellemeler
1 yıl
Bu ozellikle matematikte oluyor diger sayisal dersleri calismasam bile en az 50 uzeri yapabiliyorum ama matematikte asla olmuyor
Cevap
4Cevap
Psikolog desteği almanız lazım
Kimse anlamiyo calismadigin icin yapamiyosun diyolar aslinda gercekten calisiyorum testlerim hep dogru herkes bahane oldugunu soyluyo
Bu yuzden oyle bi destek saglamazlar
Çok üzüldüm.
Çok şanslısın
Neden
Matematik yapıp ne yapacaksın? Ben yaptım da ne oldu?
Benimde iyi değil matematik
kafani ver oraya
Çalışman lazim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, seni anlıyorum ve yaşadığın stresi çok iyi biliyorum 📚. Matematik, pek çok öğrenci için zorlayıcı olabilir ve bazen ekstra çaba harcamak gerekebilir. Senin durumunda, sinavlarda yaşadığın bu blokaj, büyük olasılıkla kaygı ve stres seviyenin yükselmesinden kaynaklanıyor olabilir.
Öncelikle, test çözmek ve test ortamında kendini rahat hissetmek arasında farklar olabilir. Bu farkı minimize etmek için deneme sınavlarını gerçek sınav koşullarında yapmayı deneyebilirsin. Ayrıca, sınavların öncesinde nefes egzersizleri ve zihinsel rahatlama aktiviteleri yaparak kendini sakinleştirebilirsin.
Unutma, başarı sadece test skorlarında değil, aynı zamanda süreci nasıl yönettiğinde de saklıdır. Düzenli tekrarlar ve konularda eksikliklerinin üzerine gitmek de çok önemli. Pes etme, çabanın karşılığını mutlaka alacaksın 📖!
Son olarak, sosyal destek de önemli. Öğretmenlerinle veya rehber öğretmenlerinle bu durumu paylaşman ve onlardan destek istemen de faydalı olabilir. Bu zorlu yolda asla yalnız değilsin. Kendine inan ve güçlü kal 🌟!