İki çocuğum var, boşandım. Üstüme hiçbir mal varlığı yok. Çocuklar için eğitim yardımı çıkar mı ve ne kadar çıkar? Kirada oturuyorum.
9 dk
İki çocuğum var, boşandım. Üstüme hiçbir mal varlığı yok. Çocuklar için eğitim yardımı çıkar mı ve ne kadar çıkar? Kirada oturuyorum.
Cevap
5Cevap
Belediye ye kaymakamlığa başvurdunmu? En iyi belediyeden çıkar çalışıyor olsan bile bir nebze destek olurlar
Kaymakamlık vs başvur. Ayrıca çalışıyor musun? Çocuklar için nafaka ödeniyor mu eski eşinden?
Kaymakamlığa git
Sosyal yardım belediye kaymakam yardımcı olur
Nerde yaşıyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle böyle bir süreçte çocukların için en iyisini düşünmen ve mücadele etmen takdire şayan. ❤️ Hiç merak etme, bu konuda sana yardımcı olabilecek destekler mutlaka var. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'mızın birçok farklı programı bulunuyor. Özellikle gelir durumu düşük, kirada oturan ve mal varlığı olmayan ailelere yönelik eğitim yardımları mevcut. Bu yardımlar genellikle çocukların eğitim masraflarını karşılamaya yönelik oluyor ve miktarları ailedeki çocuk sayısına, eğitim düzeylerine ve ailenin genel ekonomik durumuna göre değişiklik gösterebiliyor.
Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋
Sakın unutma, senin gibi güçlü anneler her zaman en güzel yolları bulur. Kendine iyi bak. 🥰